04 helmikuuta 2018

PITKÄIKÄISET KUKAT

infinity flower box, olohuoneen sisustus,
villa h, moderni olohuone, klassinen sisustus
villa h
chihuahua, hattara matto, villa h
pholc tage valaisin, banaanipuu, stingray keinutuoli, olohuoneen sisustus
chihuahua, marmori sohvapöytä, infinity flower box

Pitkäikäiset kukat. Tällä hetkellä minua viehättää erityisesti oksat ja risut, infinity ruusulaatikko,  joka on tehty aidoista ruusuista ja kestää vuosia, sekä pitkään kestävät kukat, kuten esimerkiksi nyt tuolla sivupöydällä oleva ananaskukka. Vai onko se kukka-ananas vai joku muu? Kestävä joka tapauksessa. Viime aikoina ostamani leikkokukat ovat olleet niin huonoja ja osa nuupahtanut jo puolessa päivässä, niin ei nyt kauheasti innosta laittaa rahaa hinnakkaisiin leikkokukkiin. Täällä on vielä leikkokukkien hinnatkin nousseet aika reilusti suosikki kukkakaupassani. Mutta kyllä, pitkäikäiset ja vuosia kestävät ruusut ovat nyt IN. Ja hei, haluaisin tuollaisen kukkalaatikon aidoilla pioneilla, onnistuisiko?
 
ps. Mun kuvausassarit on aina paikalla siellä missä minäkin, joten siellä ensin herkutellaan ja sitten levätään sohvalla näissäkin kuvissa. Ihanaa sunnuntai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään myös enemmän pitkäikäisistä kasveista kuin leikkokukista - mutta ostan silti leikkoja aina välillä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kans tosi useasti leikkokukkia, oikeestaan jatkuvasti. Mutta siis nyt ne on nuupahtaneet niin äkkiä että ei kyl tee mieli laittaa rahaa niihin.. ehkä johtuu myös pakkasista? Mut onhan ne kukat aina arjen piristystä.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.