13 maaliskuuta 2018

OLOHUONEEN KEVÄT

vaaleanpunainen kevät sävy olohuoneessa
vaaleanpunaista ja rusehtavaa
sisustusinspiraatiota olohuoneeseen. Villa H blogi


Vaikka täällä viime yönä satoi reilu kymmenen senttiä lunta ja edelleen sataa, niin silti meillä on jo niin kevättunnelma olohuoneessa. Kevättä ja kesää kohden mennessä vaihdoin mustavalkoiset sohvatyynyt vaaleanpunaisiin ja rusehtavaan. Tuo valkoinen pörröinen tyyny ei kyllä lähde sohvalta vaikka vuodenajat vaihtuvat, siellä se on kesät talvet. Vein tuon tyynyn kerran makuuhuoneeseen mutta palautin sen aika äkkiä entiselle paikalle, koska voi tuota koiraa miten säälittävältä se näytti kun ei ollutkaan lempityyny pään alla ♥.
 
koirat lempipaikallaan. Hattara-matto
vaaleanpunaiset hortensiat sohvapöydällä
lempikukka on hortensia

 
Mun mielestä vaaleanpunainen ei ole lainkaan liian tyttömäinen sävy. Hattaraisesta pastellinsävystä saa oikein tyylikkään juuri messinkiin yhdistettynä ja kun laittaa vielä ripauksen mustaa joukkoon. Mustan marmorin kuumetta lievittämään laitoin sohvapöydälle pienen marmorialustan kynttilän alle. Nimittäin haaveilen edelleen pyöreästä marmoripöydästä, mustana. Vaaleanpunaiset hortensiatkin kukkii kolmatta viikkoa maljakossa. Ai että, miten tykkään hortensioista! Yleensä ne ovat pitkäikäisiä hyvässä hoidossa ja ovat myös upeita katseenvangitsijoita. Nyt täältä vaaleanpunaisesta kuplasta ulos lumitöihin ja sitten takan lämmitykseen. Ihanaa alkanutta viikkoa!


 
Follow me on:
 

4 kommenttia:

  1. Upean näköistä ja niin seesteistä<3

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunista siellä <3 Se on aina niin jännä juttu miten pienillä muutoksilla ja väreillä saa sen keväisen tunnelman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ ja niin on, ei tarvitse kuin muutama sohvatyynyn päällinen vaihtuu niin on aivan erilainen tunnelma huoneessa.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.