16 maaliskuuta 2019

AAMUN AJATUKSIA SISUSTUKSESTA

olohuoneen sisustus, klassinen koti, oma tyyli, hattara matto, pholc tage
stingray keinutuoli, banaanipuu, olohuone, sisustus, sisustusidea

 
Takassa rätisee tuli. Aamukahvit on juotu jo seitsemän aikaan ja seuraavaksi aloitellaan työt. Rakastan aamuja, kun kotona on muutoin hiljaista. kuuluu vain näppäimistön painallus ja koiran kuorsaus. Olen niin aamuihminen ja haluaisin niin jo kaivaa imurinkin esille ja valokuvata pitkästä aikaa kotona, mutta ei tietystikään muiden nukkuessa. En tiedä johtuuko siitä, että olemme asuneet tässä kodissa jo reilu kuusi vuotta, vai keväästä, mutta minulla on nyt todella paljon ideoita sisustuksen suhteen.
 
flos ic valaisin, pholc tage valaisin, abstrakti taide, chihuahua, koirat, olohuoneen sisustus
 
Kyseessä ei ole mitään suurta, koska suuremmat huonekalut on ostettu sillä perusteella, että ne käytetään loppuun ennen uusien hankkimista. Mutta kaikkea pienempää kuten tauluja, verhoja, mattoa (sitten kun entinen kuluu puhki) jne. Olen jo muokannut olohuoneen verhot erilailla ikkunaan sekä ottanut kaikki taulut olohuoneesta ja keittiöstä pois. Malttamattomana odotan julistetilausta ja vähän tummempia verhoja.
 
olohuoneessa, kodin sisustus, verhot, klassinen koti, olohuone
 
Meillä ei voi olohuoneessa sohvaa pitää missään muualla kohtaa kuin nykyisessä, koska se ei yksinkertaisesti mahdu muualle. Niinpä kun järjestystä ei voi vaihtaa, tekee välillä mieli vaihtaa edes tauluja tai sitten niitä verhoja kukkien ja asetelmien lisäksi.
 
Inspiroivaa lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Dear Heini,
  I like your house very bright, clear, comfortable.
  Being flooded by light I think you can ... allow light curtains darker. Maybe the color of his sand or a shade of pillows.
  I look forward to seeing your choice.
  Warm Embrace, Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Thanks a lot! And guess what :). I ordered beiget curtains, hopefully they are nice. Have a lovely day!

   Poista
 2. Minusta harkitut värit toisivat lämpöä ja viihtyisyyttä kauniiseen kotiisi.
  Mukavaa kevättä, t. Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vaikkakin oikeasti täällä on erilainen tunnelma kuin kuvissa, varsinkin hieman hämärän aikaan otetuissa kun noissa, niin haluan vähän jotain väriä nyt. En mitään väri-ilottelua kumminkaan, koska kaipaan neutraaleja sävyjä ja harmoniaa ympärille jotta silmät lepäävät. Työskentelen niin paljon päätteellä että tarvitsen lepoa silmille :D. Odotan innolla julisteita, joita tilasin omista valokuvista, miltä ne värit näyttävät seinillä. Ja kiitos, samoin sinne!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.