12 maaliskuuta 2019

MAKUUHUONEEN FLOS IC LIGHTS -VALAISIMETNyt tulee kuvia uusista yövaloista.

 
Villa H, Ellos sängynpääty, peilipintainen yöpöytä, flos ic s1
makuuhuoneen sisustus, päiväpeitto, flos ic lights, peilipintainen yöpöytä

Alun perinhän haaveilin yöpöydille laitettavista valaisimista, ja ehdin jo löytää todella upeat ja hieman erikoisemmat pöytävalaisimet, mutta mieheni tyrmäsi haaveeni heti alkuun. Nimittäin mikä olisikaan kamalampi herätys kun pöydältä tippuva valaisin ja siitä lähtevä ryminä ja räminä? Joo ei kiitos, hautasin valaisinhaaveeni hetkeksi ja lähdin vuorostaan googlettamaan sopivia ja makuuhuoneemme tyylisiä riippuvalaisimia. Ja onneksi laitoimme kattovalaisinpaikat raksa-aikaan sängynpäädyn molemmin puolin!

 
Villa H, sisustusblogi, makuuhuoneen sisustus, klassinen sisustus
Villa H, Flos IC lights, Flos IC S1, yövalo
Makuuhuoneen sisustus, villa h, hattara matto, Fiona Bench, Ruth & Joanna
Ja kun intohimonani ovat kauniit valaisimet, niin tilasin lopulta upeat Flos IC lights –valaisimet kormisina yövaloiksi. Ja eikö ne olekin niin upeat, kuin helmet? Meillähän on myös olohuoneessa Flos IC lighs -sarjan valaisin, messinkisenä jalkavalaisimena. Tuota riippuvalaisinta on kahta kokoa ja valitsin makuuhuoneeseen pienemmät niistä. Ne ovat noin 20 cm halkaisijaltaan.

 
makuuhuone, klassinen sisustus, sisustaminen, flos ic lights
Villa H, makuuhuoneen sisustus, Flos ic s1, Flos ic lights, yövalotAinoa miinuspuoli noissa valaisimissa on se, että lasikuvun reikä on sen verran pieni, etten ole noihin vielä sopivia lamppuja löytänyt. Haluaisin vielä että lamput olisi K4000, tykkään nimittäin eniten valkoisesta valosta. Ostin yhdet kynttilälamput, mutta eihän ne mahtuneet mitenkään tuonne sisälle. Etsintä jatkuu siis. Onko siis vinkkejä mistä lamppuja saisi hankittua?

 

  Villa H:

4 kommenttia:

 1. Hienot valaisimet. Olen etsinyt meille yövalaisimia ja juurikin roikkuvia. Meillä ei ole kuin minulla pieni yöpöytä, johon saan silmälasini laskettua. Eli, täällä jatketaan etsintää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on mun mielestäkin ;). Jospa kohta vastaan tulisi sopivat valaisimet teille myös! Ihanaa keskiviikkoa!

   Poista
 2. Saman lampunetsinnän oon käynyt läpi. Oikea koko on liesituulettimen valaisimen mallia, löysin stokkan valaisinpuolelta, mutta sielläkään ei 4000K. En tiedä saisiko sahköliikkeistä, edes tilaamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin etukäteen lamput kaupassa muistellen että nämähän sopi siihen jalkavalaisimeen. Heh, ei mennyt ihan putkeen eka ostos... Pitääpä googlettaa sopivia lamppuja. Tai sitten ottaa esim K3000 jos sellaisia löytyy. Mukavaa keskiviikkoa sinne!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.