23 maaliskuuta 2019

VALOKUVAKOLLAASI


Villa H, olohuone, sisustus, valokuvakollaasi, taulukollaasi, mustavalkoiset kuvat, matkailu,
valokuvakollaasi, taulukollaasi, mustavalkoiset kuvat, matkailu, loma


Thaimaa, New York, Pariisi, Mauritius, Toronto, Gran Canaria, Gambia, Etelä-Korea, Lissabon, Kööpenhamina, Sri Lanka ja Vietnam. Nyt on taulukollaasi lomakuvista tehty valmiiksi. Kollaasin kuvat koostuu matkakuvista joita olen ottanut meidän yhteisistä lomamatkoista.

 
Villa H, valokuvakollaasi, taulukollaasi, mustavalkoiset kuvat, matkailu, loma


Ennen Sri Lankaan lähtöä minulta kysyttiin, ostanko tai tuonko jotain matkamuistoa lomiltamme? Ei, en osta oikeastaan mitään matkoilta. Kaupunkilomilta saatan ostaa esimerkiksi vaatteita jos on tarvetta tai muuta pientä mitkä menevät käsimatkatavaroissa, mutta harvoin teen heräteostoksia. Sitten tulikin mieleen, onhan meillä matkamuistoseinä. Meidän matkamuistot tulevat valokuvina. Kuvia hetkistä mitä koemme lomilla. Kuvan takaa tulee niin monta tarinaa ja hetkeä mieleen.
 
Villa H, sisustus, keittiö, valokuvakollaasi, taulukollaasi, mustavalkoiset kuvat, matkailu, loma
Villa H, työhuone, valokuvakollaasi, taulukollaasi, mustavalkoiset kuvat, matkailu, loma

 
Taulukollaasi on sopivasti keittiön saarekkeen vastapäätä. Ruoanlaitto sujuu jouhevasti, kun samalla voi muistella menneitä matkoja ja mitä herkullista ruoka sitä lomalla tulikaan nautittua toisten valmistamana. Ja hei, aamulla ensimmäisenä näen pari riviä tuosta taulukollaasista, kun vain katson ovelle päin, ei huonommat maisemat herätessä.
Ihanaa lauantaita!
 
  Villa H:
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.