06 maaliskuuta 2019

TYÖHUONEESSA NYT

Villa H, varjot, sisustus, työhuone, interior

Huomenta ja ihanaa keskiviikkoa! Minulla on viime viikkoina ollut aivan uusi rytmi. Herään ainakin tunti ennen kellonsoittoa. Heräämistä auttaa kyllä myös koirat, jotka hyvin äkkiä oppivat uuteen ”herättämisaikaan” ja yleensä muutama minuutti ennen herätyskellon soimista Luka tulee herättämään minut. Joten enpä enää herätyskelloa tarvitse ja mikä parasta saan lisäaikaa päivään heräämällä hieman aiemmin. Aamuisin olen nimittäin tehokkaimmillani.
 
Villa H, koirat, chihuahua, työhuone
Villa H, oma tyyli, sisustus, työhuone, työhuoneessa nyt
Villa H, työhuoneessa, sisustaminen, Linda x flattered sisäkengät


Täällä auringonpaisteessa aloitellaan töitä työhuoneessa ja aika usein ruokapöydän äärelläkin. Pakko myöntää, että paljon mukavampi on tehdä töitä ruokapöydällä, jossa on vähän joka suuntaan paljon tilaa. Lepuuttaa katsetta ja antaa ajatusten virrata. Pitää palavereita ja syödä äkkiä jotain töitä tehdessä.
 
Villa H, auringonpaiste, työhuone, sisustaminen
Villa H, sisustus, työhuoneen sisustus, Skagerak työpöytä

 
Tuohon Skagerakin työpöytään saa erillisenä osana ostettua sellaisen pienen laatikon. Olen miettinyt sen hankkimista, koska se olisi kätevä kaikelle pienelle sälälle, kuten muistilapuille ja kynille, mitä kertyy pöydälle. Olen tykännyt kyllä todella paljon tuosta työpöydästä, sillä se ei vie liikaa tilaa, on ilmava ja kapea pieneen huoneeseen.
 
IKEA sohva, työhuoneen sisustus, ton-tuoli, beni ouarain matto,
Skagerak työpöytä, crystal bulb valaisin, työhuoneen sisustus

 
Kuukauden päästä muuten saa varmaan jo sisustaa terassia ja viedä työhuoneesta sohvan ulos kesäksi. Aika mahtavaa, tulee taas hetkeksi ihanan väljä työhuone.

 
 
  Villa H:
 

2 kommenttia:

  1. Ihana miten aurinko tunkeutuu sisälle pitkän pimeän talven jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Heti aamusta paistaa niin kauniisti varjoja tuoden. Ja kyllä se auringonpaiste hieman hämääkin, kun ulkona onkin -16 astetta ja kova tuuli :). Mutta valo ♥

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.