28 maaliskuuta 2019

OLOHUONEEN MUUTOS


Villa H, tauluseinä, olohuoneen sisustus, kodin sisustus, zarro tyynyt
Villa H, flos gatto valaisin, abstrakti taide, beiget verhot, stingray keinutuoli
Villa H, chihuahua, koirat, olohuoneen sisustus, olohuoneen verhot


Huomaatteko mitään muutosta olohuoneessa? Sain päähäni hommata olohuoneeseen beiget verhot, ikkunoille kehykset, jotka erottuvat ikkunoita ympäröivistä valkoisista seinistä paremmin kuin aiemmat valkoiset verhot. oikean sävyisten verhojen etsiminen ei ollut mitenkään helppoa, nimittäin aika monta nettikauppaa selasin läpi ennen kuin löysin nuo beiget pimennysverhot.

Villa H, sisustusblogi, olohuone, sisustus, kodin sisustus, julistetaulu
Villa H, Jonathan Adler maljakko, hattaramatto, flos ic f2 valaisin, sisustustaulu

 

Sohvan päälle teetin julisteen Pariisista ottamastani valokuvasta ja laitoin rinnalle vanhan julistetaulun. Taulujen asettelulla on muuten todella iso merkitys. Vasta nyt, noita tauluja asentaessa, tajusin sen, että aiemmat taulut ovat olleet hieman liian alhaalla. Nyt uusien taulujen sekä verhojen myötä olohuone sai kaivatun ryhti liikkeen. Olenkin nyt pari viikkoa ihastellut olohuoneen uutta kodikkaampaa ilmettä.

 
olohuoneen sisustus, flos ic f2 valaisin, taulukollaasi, pimennysverhot, klassinen koti
Villa H, olohuoneen sisustus, klassinen sisustus, maanläheiset sävyt, pholc tage valaisin, hattara mattoTaulujen kiinnittäminen ei ole kyllä mikään helppo juttu mun mielestä (käytin kiinnitykseen taulutarroja). Ensiksi laitoin taulut liian lähelle jalkavalaisinta, seuraavaksi liian lähelle toisiaan ja sitten kolmas kerta sai välttää, koska en enää jaksanut irrottaa niitä seinästä ja yrittää neljättä kertaa. Mutta silmä tottuu ,ja mielestäni taulut näyttävät hyvältä noin.


Mitä tykkäät olohuoneen sisustusmuutoksesta?
 

  Villa H:

8 kommenttia:

 1. Tykkään beigen "paluusta" sisustuksessa. Tuo lämpöä ja kotoisuutta. Hyvän löydön olet tehnyt kauniiseen olohuoneeseenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja meillä on ollut aina beigeä, ja onkin minusta enemmänkin klassikko kuin trendi. Meillä onkin nyt oikeastaan joka huoneessa beigeä. Ja kiitos paljon!

   Poista
 2. Tosi kivat noi taulut!

  Sitä huomaa ihan selväsi, että kevät se sieltä tekee tuloaan kun itse alkaa pohtimaan sisustusjuttuja. Uusia verhoja ja mattoja olen kovasti metsästänyt tässä viime aikoina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on, mulla on tänä keväänä ollut yllättävän paljon inspiraatiota ja ideoita sisustukseen. Ja ihan vain sellaisia pieniä, mihin ei tarvitse oikeastaan ostaa uutta. Eteisen matto pitäisi kyllä meillekin hankkia, nykyinen on kulunut jo melkein puhki ja muutama reikä on pinnassa (toinen koira hieman innokas maton rapsuttelija). Oon jo löytänytkin maton minkä eteiseen haluan, mutta oon pohtinut tilaamista jo varmaan 4-5 kk :). Hitaita päätöksiä silti. Ihanaa kevättä sinne!

   Poista
 3. Aivan ihana muutos, näyttää todella seesteiseltä <3 Ihana myös nähdä beigeä sisustuksessa, sillä meillä tulevan kodin seinät on beiget, saattaa vaatia hiukan totuttelua valkoista rakastavalta... :D

  Ihanaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, ja toi jotenkin kodikkuutta ja lämpöä. Meidän makuuhuonehan on muuten beige! Siihen saa kyllä raikkautta mustalla ja valkoisella tai sitten saa ihanaa tunnelmaa pehmeillä sävyillä. Mut joo, onhan se eri kun teillä nyt kumminkin melkein kaikki seinät valkoiset :D.

   Ja samoin sinne ♥

   Poista
 4. Mistä tuo lattiavalaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on Flos IC f2 valaisin, googlettamalla löytyy ostopaikkoja. Olen tilannut jostain nettikaupasta, mutta en kyllä muista mikä oli.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.