25 toukokuuta 2019

KOTIMME TUOKSUT

Kaupallinen yhteistyö TL-Group Oy kanssa.

 
eteisen sisustus, skandinaavinen koti, klassinen sisutus, eteinen, Villa H


Kotiin tullessa tulee ensimmäisenä vastaan jokaisen kodin oma tuoksu. Tykkään puhtaasta kodista ja siitä, että kodissamme tuoksuu puhtaus ja raikkaus vaikka ei päivittäin ehtisikään imuroimaan. Siksi tykkään käyttää eteisessä ja wc:ssä tuoksukimppuja. Tuoksun määrää on helppo määritettä montako tikkua purkkiin laittaa.

 
Plantes&Parfums Provencen tuoksukimppu, kirsikantuoksu, Villa H
Villa H, eteisen sisustus, kodin tuoksut, eteinen



Tykkään kirsikantuoksusta ja valitsinkin eteiseen kirsikankukka tuoksukimpun. Tykkään siitä, että tuoksua tulee miedosti ja siksi laitoin vain kaksi tikkua purkkiin. Noita tikkuja kannattaa kääntää vähintään kerran viikossa ja kun tuoksua ei enää tule, niin lisätä uusi tikku joukkoon.

 
Plantes&Parfums Provencen huonetuoksuspray, Villa H, sisustusblogi


Jos esimerkiksi ruuanlaitosta jää liian voimakas tai tunkkainen tuoksu kotiin, niin ennen vieraiden tuloa voi suihkauttaa hieman huonetuoksu sprayta raikastamaan ilmaa. Tuo Plantes & Parfums Provencen bambu huonetuoksu spray oli kyllä minun mieleeni.

 
Plantes&Parfums Provencen tuoksukimppu, kodin tuoksu, eteinen, sisustusasetelma, Villa H


Plantes & Parfums Provencen tuotteet valmistetaan käsityönä nimensä mukaan Provencessa Etelä-Ranskan lämmössä käyttäen valmistusaineina 100% luonnonkasvivahaa, luonnollisia ainesosia sekä tuoksuissa aitoja luonnosta uutettuja tuoksuja sekä luonnollisia parfyymeja.

 
roboclean imuri, olohuone, koirat, chihuahua, Villa H


Meillä on käytössä roboclean imuri, jossa pöly sidotaan veteen ja imurista ulostuleva ilma on raikasta. Joka viikko imuroinnin yhteydessä syväpuhdistan imurin tampparilla sohvat ja matot, jotta saan kaikki koiran karvat ja muut pienen pienet roskat niistä pois. Nimittäin meidän koirilla taitaa olla jatkuva karvanlähtöaika ja näin saan siitä huolimatta pidettyä kodin puhtaana ja raikkaana. Laitan aina muutaman tipan aromaattista tuoksua imurin vesisäiliöön veden sekaan, jotta imurointi on vielä miellyttävämmän tuoksuista.

 
Villa H, pyykkihuolto, kodinhoitohuone, kodin sisustus
kodinhoitohuone, pyykkihuolto, hay vaaterekki, Villa H
Villa H, laventelintuoksu, Plantes&Parfums Provence, pyykkietikka,



Sain testiin laventelin tuoksuiset pyykinpesuaineen, pyykkietikan ja liinaveden. Käytin noita lakanoiden pesuun ja silittämiseen. Minun suosikki tuoksu petivaatteisiin on juurikin laventeli, jonka yleisesti kerrotaan rauhoittavan mieltä, energisoivan sekä virkistävän. En ole koskaan käyttänyt huuhteluaineita, mutta pyykkietikkaa nyt muutaman vuoden ajan.

Villa H, Plantes&Parfums Provencen tekstiilisuihke, makuuhuone, vaatehuolto
Villa H, vaatekaapilla, makuuhuone, kodin sisustus, vaatteiden huolto

Ehdoton suosikkini näistä tuotteista oli verbena tekstiilituoksu. Tämä tekstiilisuihke raikastaa tekstiilit, takit, villapaidat, verhot ja vaatekaapin. Ja tätä voi myös käyttää huonetuoksuna. Tuo on niin ihanan raikas tuoksu! Siivosin vaatekaapin kesää varten samalla kun huolsin villapaidat ja villatakit syksyä odottamaan. Lopuksi suihkautin vielä tekstiilisuihketta vaatekaappiin.

 
Seuraa Villa H:

2 kommenttia:

  1. Pyykkietikka on täälläkin käytössä. Tekstiilisuihke onkin uusi tuttavuus, täytyy ehdottomasti testata. Mahtaisiko auttaa poikien hikisiin kenkiinkin. :)
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyykkietikka on kyllä niin huippu tuote. Ja vois auttaa! Kiitos paljon ja samoin sinne!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.