05 toukokuuta 2019

PIKNIKILLÄ

Villa H, piknik, lapset yökylässä, mansikat
Villa H, piknik, lapset yökylässä, mansikat, makuuhuoneen sisustus
Villa H, piknik, lapset yökylässä, mansikatMennäänkö piknikille? Tällä kertaa menimme vappupiknikille makuuhuoneeseen ja takapihalla kävimme vain haravoimassa ja leikkimässä pienten yövieraitten kanssa. Saimme Vapuksi kolme pientä tädin rakasta yökylään. Ihanasti aika pysähtyy ja pää tyhjenee kaikesta työhön liittyvästä kun saa talon täyteen vilskettä ja ääntä.


makuuhuoneen sisustus, sisustus, Villa H, piknik, lapset yökylässä, mansikat
Villa H, piknik, lapset yökylässä, mansikatPiknikeväät upposivat nopeasti pienten suihin, varsinkin mansikat olivat erityisen mieluisia. Hetken päästä he tutkivat jo takapihan mansikkapuskia, joko olisi mansikoissa kukkia näkyvillä tai jopa raakileita. Tänään taas auringonpaistetta ja lämpöä sadepäivien jälkeen ja keittiön ikkunalla mansikantaimessa ensimmäinen punertuva raakile. Kohta saadaan vuoden ensimmäinen mansikkasato.

 

seuraa Villa H:

6 kommenttia:

 1. OI, teillä on ollut ihanat vieraat ja piknik. Ei sitä aina tarvi lähteä makuuhuonetta kauemmas. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kyllä ♥. Ja toinen laskee öitä milloin pääsee taas meille yökylään :). Ja joo pitäis useamminkin mennä piknikille vaikkapa vain työhuoneen matolle!

   Poista
 2. Onko noi metalliset kestopillit? Miten te tiskaatte ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti, nuo on pahviset pillit. Meillä menee ehkä 4 pilliä vuodessa niin nuo 10 pahvista pilliä kestää todella kauan. Kunhan loppuu niin sitten voisi harkita muutamaa kestopilliä. Jossain oli myynnissä kestopillejä sekä samassa paketissa oma pieni tiskiharja, pienen pieni pulloharja tms. Niillä varmasti tosi kätevä pestä!

   Poista
 3. Onpas tosi nätit kuvat! Ai että, en malta odottaa, että saa syödäkseen tuoreita mansikoita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Sini ♥. Meillä keittiön ruukusta on jo yksi mansikka kypsynyt.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.