24 toukokuuta 2019

MAKUUHUONEEN SISUSTUS


Villa H, flos ic valaisin, makuuhuoneen sisustus
Villa H, rentoutuminen, flos ic valaisimet, eos vita höyhen valaisin, makuuhuone, bedroom interior

 

Seesteisyys, rauhallinen värimaailma ja riittävä säilytys, siinä on minun reseptini toimivan makuuhuoneen sisustukseen. Makuuhuoneemme väreissä toistuu pehmeä beige, harmaan ja valkoisen eri sävyt.  Olen karsinut makuuhuoneen kaikesta ylimääräisestä tavarasta ja laittanut vain kauniita pieniä esineitä yöpöydille. Pohdin hetken Sri Lankan lomalta otetusta valokuvasta tehdyn taulun kiinnittämistä seinälle, mutta en lopulta halunnutkaan tauluja rikkomaan seesteisyyttä. Makuuhuone on tarkoitettu rauhoittumista varten, joten pidetään se sellaisena.

 
Villa H, Ruth & Joanna, flos ic valaisimet, fiona bench
Villa H, sisustus, koti, makuuhuoneen sisustus, sängynpääty, classic bedroomTykkään panostaa laatuun ja ajattomuuteen kun hankin kalusteita. Vasta oikeastaan uuden sängyn hankkimisen jälkeen sisustin makuuhuoneen niin sanotusti valmiiksi. Vaikka tavallaan ajattelen että sisustus on valmis sellaisenaan kuin se silloin on ja välillä se sitten vain muuttaa muotoaan tai tyyliä. Voi nimittäin mennä monta vuotta että löytää sopivan kalusteen tai sitten yksi muutos laittaa suuremman muutosrumban käyntiin ympärikotia.

 
Villa H, makuuhuone, kodin sisustus, peilipintainen yöpöytä
Villa H, makuuhuone, säilytysjärjestelmäKiireisen arjen keskellä tykkään välillä ottaa hetken omaa aikaa, ja mennä lukemaan kirjaa sängylle. Makuuhuoneessa on niin rauhoittavaa, että pieni hetkikin tuossa ympäristössä saa stressitason laskemaan ja siirtämään ajatukset keskeneräisistä projekteista pois.

 
Villa H, sisustus, makuuhuoneen sisustus, seesteinen tunnelma, rauhalliset sävyt
Villa H, rentoutuminen, flos ic valaisimet, fiona benchTällä viikolla istuin koneella lähes aamusta keskiyöhön, niin hauska oli kun Miku kävi vähän haukkumassa ja kerjäämässä huomiota ja kun nousin koneen ääreltä ottamaan Mikua syliin, niin Miku juoksi suoraan sänkyyn häntä heiluen ja odotti että menen ”nukuttamaan” hänet. Sinne hän jäi tyytyväisenä nukkumaan rapsutuksien jälkeen kun itse menin vielä hetkeksi jatkamaan töitä. Koiratkin huomaa milloin minut olisi aika saada makuuhuoneeseen rentoutumaan, heh.


Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.