12 toukokuuta 2019

MAIDOTTOMAT LETUT


ruokailutila, villa h, sisustus, koti
Villa H, sunnuntaibrunssi, maidottomat letut


Ihanaa sunnuntaita! Meillä sunnuntaipäivä alkaa aika useasti brunssilla. Sunnuntai on se päivä viikosta, kun ei ole yleensä mitään suunnitelmia eikä lähtöä töihin meillä kummallakaan. Saa nukkua pitkään (tai mieheni saa) jos koirat antavat. Useasti Luka ja Miku herättävät minut tuttuun tapaan hyvissä ajoin ennen kahdeksaa ja painuvat itse takaisin nukkumaan, koska sunnuntai. Toisaalta tämä on erittäin hyvä juttu, koska rakastan hiljaisia ja rauhallisia aamuja, niin että saan juoda aamukahvit rauhassa sohvalla ennen aamulenkille lähtöä.

 
pionitTein viimeksi brunssille herkullisia lettuja kookoskermaan. Tässä resepti maidottomiin lettuihin:

2 1/2 dl kookoskermaa

1 tl suolaa

1 kananmuna

1 ¼ dl vehnäjauhoja

paistamiseen kookosrasvaa tai voita

Sekoita kaikki ainekset ja anna turvota reilu 15 minuuttia ennen paistamista. Tällä ohjeella tulee noin 10 pientä lettua.

 
Villa H, sunnuntaibrunssi, maidottomat letut,mustikkasmoothie, uppomuna
Villa H, sunnuntaibrunssi, maidottomat letut, ruokailutila, pionit, sisustusRunsaat aamiaiset ovat minun mieleeni siitäkin syystä, että niillä saa hieman juhlan tuntua arkeen. Kakut ja leivokset eivät niin enää uppoa joten brunssit on loistava vaihtoehto juhlapäivien kahvihetkien tilalle. Ja pionit . Pitkästä aikaa saa taas lempikukkiani (hortensioitten lisäksi) maljakkoon.

 
Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.