29 lokakuuta 2020

JUST NYT…


Haaveilen seuraavasta lomasta ulkomaille. Haaveena on päästä lähi vuosina Malediiveille. Olen A:n kanssa ihastellut kuvia sieltä ja näyttää kyllä niin unelma lomakohteelta. 

 


Odotan innolla marraskuuta ja tulevaa joulua. Tällä viikolla tilasin muutaman joulukuusenkoristeen lisää. Joulukuusihan meillä on jo valmiina viime vuodesta. Onnistuin kuin onnistuinkin Setrin säilyttämisessä seuraavaan jouluun.


 

Just nyt kaikki on hyvin. Kellojen siirto hieman väsyttää, mutta eiköhän se tasoitu ensi viikkoon. Sillä tänään taas paistaa aurinko, niin mahtavaa! 

 


Tänään lähti pari isoa mattoa ja päiväpeitto pesulaan. Oli kyllä niin loistavaa palvelua. Eilen soitin ja sain kuljetuksen tälle aamupäivälle, että ehtii eteenpäin matot pestäväksi vielä tämän päivän kuormaan, vaikka heillä oli jo ajot täynnä. Meillä on nyt sängyn ympärys vuorattu erilaisilla taljoilla ja pienillä matoilla, ettei koirien jaloille käy huonosti, kun hyppäävät sänkyyn tai sängystä pois.

 


Meille tuli tänä vuonna ensimmäisen kerran lelulehti ja se on ollut hyvin luettu siitä lähtien, kun sanoin että A:lle tuli postia <3. 

 


Huvittaa se, miten uuden sohvan myötä lähti vaihtoon myös hyllykkö, taulut ja matto. Mutta just nyt, meidän olohuone näyttää täydelliseltä pesältä minne on ihana käpertyä loikoilemaan joko sohvalle tai pehmoiselle matolle.

 

 

Ja aurinkoista torstaita, tänään taas oli upea auringonpaiste ainakin täällä.

  Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

4 kommenttia:

  1. Mukavia haaveita sinulla ja uskon että lelulehti on ollut A mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäisinä päivinä katseli innoissaan lelulehtiä, mutta äkkiä ne sitten unohtui. A ei vielä osaa haluta mitään niin että lukee lehteä ja sanoo haluavansa jotain. Viikko sitten näki naapurinpojan ajavan mönkkärillä niin tuli meille sanomaan: A haluaa mönkkärin. Oli niin suloinen <3

      Poista
  2. Malediivit olisi kyllä ihan unelmalomakohde. Meilläkin on muuten tuo mattoviritelmä sänkyjen ja sohvien ympärillä. Saa tosiaan olla usein viemässä mattoja pesulaan, kun koirien tassuissa kuitenkin kantautuu aina jotain likaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi, ollaan jo katottu sinne matkoja mutta ei tietenkään nyt tänä vuonna vielä pääse sinne... mutta jospa ensi vuonna voisi jonnekin lähteä lomalle, vaikka eurooppaan. Meillä matot likaantuu eniten jos koirat oksentaa... aina tietysti valkoiselle matolle. Nyt pesin ekaa kertaa noita isoja mattoja, jospa seuraavat kolme vuotta taas kestäisi ilman pesemistä :D.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.