27 marraskuuta 2020

8 KYSYMYSTÄ JA VASTAUSTA KODIN TILOISTA

 


Ihana blogihaaste pitkästä aikaa, kiitos Modernisti Kodikas –blogin Kerttu. Tässä tulee vastauksia kahdeksaan kotiin liittyvään kysymykseen.

 

Paikka, jonka sotkuisuus ärsyttää ensimmäisenä?

Hmm.. kaikki jos sotkua on. Ei vaan, jos joku ärsyttää niin tartun siihen heti ja laitan tavarat paikoilleen. Meillä ei oikeastaan juuri koskaan mitään suurempaa tai ärsyttävämpää sotkua ole, koska raivaan tavarat saman tien paikoilleen ja joskus vähän kesken kaikenkin. Teen kotona töitä ja en voi keskittyä työntekoon jos ympärillä ei ole siisti ja viihtyisä koti. Meillä käy myös asiakkaitani kotonamme, niin eihän lyhyellä varoitusajalla ehtisi mitään suursiivousta tekemään.

 


Paikka, jossa viihtyy koko perhe? 

Oleskellaan ja touhutaan paljon olohuone-keittiötilassa. Saatan tehdä ruokapöydällä töitä kun mieheni ja A touhuaa yhdessä jotain ja koirat nukkuu sohvalla ja takan äärellä. Tai sitten istutaan kaikki sohvalla koiria myöten. A tykkää laskea liukumäkeä jalkoja pitkin kun istutaan sohvalla ja pomppia ympäriinsä. Niin ja ehdottomasti myös sauna ja kylpyhuone, sillä me saunotaan joka toinen päivä ja A on poreammeessa polskuttelemassa aina saunomisen ajan.

 


Paikka, joka kaipaisi remonttia?

Nyt kun A leikkii kavereitten kanssa iltaisin meidän takapihalla, olisi kiva jos ulkovaloja olisi enemmän myös takapihan puolella räystään alla. Lisäksi olen jo monena päivänä miettinyt, että nyt käyn maalipytyn varastosta ja maalaan keittiön ja eteisenvälisen seinän harmaasta valkoiseksi. Mutta joo, edelleen se maalipytty on varastossa.

 


Paikka, jota haluat sisustaa seuraavaksi? 

Tätä piti hetki miettiä, kun tykkään meidän kodin tunnelmasta nyt. Keittiöön olen ajatellut tilata uusia julisteita matkoilta otetuista valokuvista ja eteiseen haaveilen uudesta kaapista tuon valkoisen tilalle.

 

 


Paikka, jossa rentoudut parhaiten?

Olohuoneen sohvalla ja makuuhuoneen sängyllä sekä saunominen on todella rentouttavaa.  Minulla saattaa hurahtaa iltaisin tunti A:ta nukuttaessa sängyssämme, kun samalla olen peiton alla puhelimella ja en malta heti nousta jatkamaan omia juttuja.

 Paikka, johon olet erityisen tyytyväinen?

Meidän eteinen on todella toimiva ja valoisa. Sekä olohuoneen pörröinen villamatto ja pitkään haaveilemani sohva on niin ihania, että ihastelen päivittäin meidän olohuonetta.

 


Paikka, jossa olette kun teillä on vieraita?

Me oleskellaan vieraitten kanssa olohuoneessa ja ruokapöydän äärellä. Ja aika usein ollaan myös A:n kanssa leikkimässä lastenhuoneessa. A pyytää aina vieraita leikkimään hänen kanssaan iästä riippumatta <3.

 


Paikka, josta on paras näkymä (sisälle tai ulos)?

Meidän ruokapöydän ääreltä avautuu näkymä olohuoneen ikkunoiden kautta pitkälle pihojen yli. Just tänään katsoin lenkiltä kotiinpäin tullessa miten hyvin eteisen korkeista ikkunoista näkee meille sisälle. Hauska välillä kurkkia omaankin kotiin miltä se näyttää ohikulkijoille.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.