10 marraskuuta 2020

KAUNEIMMAT ALBUMIT


Nämä on kyllä kauneimmat albumit mitä olen nähnyt. Tilasin Pikkuvaniljasta kesällä A:n vauvakuville Linnolahti Photographyn Kuvia sinusta - Ensimmäinen albumisi valokuva-albumin ja hakumatkan valokuville unohtumattomia hetkiä yhdessä – valokuvakirja albumit.  Vihdoin viime viikon aikana sain laitettua kaikki kuvat albumeihin. Näitä albumeita on kyllä ilo pitää olohuoneen hyllykössä esillä.

 

Valokuvien laittaminen on kyllä niin ihanaa puuhaa. Mitä muistoja tulikaan ja aivan uppoutui hakumatkan tunnelmiin ja muistoihin <3. Mietin vielä pitäisikö tilata yksi valokuvakirja A:lle omaksi. Mitä hän voisi katsella itse milloin vain. Ja nuo kaksi ensimmäiset albumisi albumia on kyllä niin tärkeitä ja rakkaita. Niissä kansissa on ne ensimmäiset puolitoista vuotta mitä emme viettäneet yhdessä.

 


A sai ristiäislahjaksi samaa sarjaa olevan viisi vuotta kanssasi – kirjan. Se on aivan ihastuttava. Pakko kyllä myöntää, että hetkittäin kirja jää täyttämättä, koska en vain muista iltaisin enää kirjoittaa. Nyt pitää kyllä skarpata senkin kanssa.

 

 Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.