25 marraskuuta 2020

JOULUKUUSI KORISTELTUNA


”Joulupuu on rakennettu…” Joulukuusesta tuli niin ihana kolmenlaisineen koristeineen. A:n teki alkuun mieli käydä kimaltavia palloja koskettelemassa, mutta äkkiä hän tajusi että niistä irtoaa hurjasti kimalletta jos liikuttaa, joten nyt ne on saaneet olla aivan rauhassa ja puuta on ihana ihastella kauempaa yhdessä nukkevauvan kanssa. Meillä soi aamusta iltaan jouluradio. Radion hoitaminen on A:n vastuulla, siihen ei muut saa koskea.

 

  

Minusta on ihana kun nyt kuukauden ajan saamme nauttia jouluntunnelmasta ja lähenevästä joulusta jouluisessa kodissa. Olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunaan ripustin valolliset joulutähdet, joissa valo loistaa ympäri vuorokauden. Tänään kävin hyasintteja sekä leikkoamarylliksiä maljakoihin. Nyt on ihana tuoksu vastassa kotiin tullessa. Saatan vielä lisätä jotain koristetta puun oksille ja toisen valonauhan. Kunhan postissa tulee loput kummilasten lahjat, pääsen laittamaan joululahjat joulukuusen juurelle.

 


 Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin2 kommenttia:

 1. P. S JOULUPUU keräys on tänäkin vuonna.

  https://joulupuu.org/

  Voi lahjoittaa jollekin eri asemassa olevalle lapselle lahjoja =)

  Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin jo pari viikkoa sitten innoissaan katsomassa ja petyin kyllä kun täällä ei voi ostaa kuin lahjakortteja tänä vuonna. Minusta oli niin ihana paketoida lahjat keräykseen aikaisempina vuosina.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.