20 marraskuuta 2020

JOULUKUUSEN KORISTEITA JA KORTTIKUVIA

 


Me koristeltiin joulukuusi alkuviikosta. Tänä vuonna setrin oksille pääsi kuvissa näkyviä höyhenkransseja, jotka meni A:lle niin käsi kuin jalkakoruina, sekä kimaltavia joulupalloja ja ruskeat tasselit. Niin ihana kun olohuoneessa loistaa kuusenvalot ja ikkunan joulutähti kilvan. 
 


 

Innostuin A:n kanssa ottamaan valokuvia kuusenkoristeista ja näistä kuvista tuli kyllä niin ihania. Voisin teettää noista kuvista joulukortit. En henkilökohtaisesti itse välitä antaa niitä - tässä meidän lapsi tänä vuonna – joulukorttikuvia, mutta tällaisen kuvan voisin joulukorttina antaa.  No onneksi meillä on innokas pieni taiteilija, joka saa tehdä joulukortteja joulukuussa <3 sen sijaan että teetättäisin valokuvista kortteja.

 Joulunsävyinä meillä taitaa tänä vuonnakin olla tuttuun tapaan valkoista, harmaan vihreää, hieman kimallusta ja ruskeansävyjä. Niin ja ripaus punaista ainakin jouluaattona A:n joulumekossa, minkä äitini on tehnyt minulle 34 vuotta sitten, sekä tonttulakissa ja puurolautasissa.

 

 Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

 1. Minusta lapsikuvat sukulaisille etenkin vanhemmille ovat ihania tervehdyksiä. En näe niissä mitään aihetta ajatteluun tämmöinen lapsikuva meiltä tänävuonna. Miksi se sellaista tunnetta aiheuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, mulla on maailman huonoin huumori ja en tajunnut et eihän tekstissä aukea sellainen tietystikkään :D.

   Ja näistä kuvista tuli mieleen et hei tällainenhan menisi kortista, vaikka siis rakastan askartelua ja varsinkin kun lapsi innoissaan askartelee ja liimaa tarroja korttiin, niin siksi tykkään itse antaa sellaisia kortteja yleensä :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.