10 huhtikuuta 2021

LASTENHUONEESSA


Aamupäivällä osallistuimme A:n kanssa #kokkaapiltinkanssa tapahtumaan. A oli aivan innoissaan essusta, joka tuli hänelle postissa tapahtumaa varten ja se päällä hän on jo pari päivää kokkailut leikkikeittiössä. Hän ottaa omenakorista pyöreähköjä hedelmiä ja rikkoo ne kananmunina kattilaan. Sekoittaa leikkikarkkeja ja makaronia ja tuo äidille lounasta. 

 


 

Olemme yhteen kippoon keränneet kaikki pääsiäismunalelut ja joka päivä hän monta kertaa käy kipon pöydältä ja leikkii pienillä leluilla. Olin ennen pääsiäistä varma, että lelut menevät turhina romuina suoraan roskiin, mutta miten väärässä olinkaan. 

 

 

Ei sitä paljon tarvitse, että tulee uutta intoa leikkeihin. Nyt se oli essu ja pääsiäismunasta tullut lelu sekä rikki mennyt tuttipullo, jonne hän laittoi makaronia. Meillä nuket ovat A:n pikkuveljiä, heitä kylvetetään, nukutetaan rattaisiin ja silloin pitää olla aivan hyshys. Välillä vaihdetaan vaippa tai vaatteet ja välillä ruokitaan. Äsken hän vei nukenvaatteet pesuun, koska syöttäessä ne olivat menneet kuulemma likaiseksi. Niin ihanat leikit hänellä. Ihanaa lauantaita!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Hei, vähän aiheesta poiketen. Minkä valmistajan pääovi teillä on? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   Tuo ulko-ovi on skaalalta tilattu, se on siis tilattu valokuvan perusteella.

   Poista
 2. Mahtavaa aikaa tuo, kun leikkeihin tulee paljon mielikuvitusta ja juonta. Ja kun pääsee seurailemaan touhuja läheltä, huomaa, kuinka lapsi ottaa mukaan leikkiin arjen tapahtumia ym. Ihania yhteisiä hetkiä teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja matkii niin kaiken mitä muut tekee ympärillä :). Kiitos ja ihanaa viikonloppua!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.