23 huhtikuuta 2021

PERJANTAIN PARHAAT

 


Parasta just nyt on kevät. Se miten luonto herää eloon. Melkein kaikki lumikasat on jo sulanut pihalta ja paikoin nurmikko alkaa jo vihertää. Niin ihanaa. Saa pikkuhiljaa sisustaa terassia ja saa yhden lisähuoneen kotiin. Aamulenkillä saimme kuunnella parin metrin päästä talitintin laulua, se oli ihana hetki.

 


Meillä on kohta kolmevuotias iso tyttö, niin kuin hän itse sanoo ja viikonloppuna me juhlitaan. Parasta on suunnitella juhlia yhdessä A:n kanssa. Tänään me käytiin heti aamusta ostamassa loput tarvikkeet juhlia varten. Hän lin niin innoissaan lähdössä taas kaupungille, pyysi isänsäkin mukaan ja kertoi että kaupungilla on niin kiva mennä liukuportaita ylös ja alas. Viime vuonna ei pystytty kunnon syntymäpäiväjuhlia pitämään, joten nämä on sitten ensimmäiset kunnon lapsen syntymäpäiväjuhlat meidän perheessä <3.

 


Parasta ehdottomasti se, että sain tehtyä niin paljon työhommia tällä viikolla, kun mieheni oli osan viikkoa lomalla. Vihdoin pääsen takaisin normaaliin arkeen ja työrytmiin kahden kuukauden rutistuksen jälkeen.

 


Viikon oudoin ja toisaalta aika ihana hetki oli olla aivan yksin kotona. Eilen mieheni lähti koirien ja A:n kanssa mummolaan minun työpalaverin ajaksi ja hetken tuntui todella oudolta olla aivan yksin kotona. Tätä nimittäin tapahtuu todella harvoin, tai ei yleensä koskaan, että olen aivan yksin kotona.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.