05 huhtikuuta 2021

PÖYTÄLIINA RUOKAPÖYDÄLLE?


 

Pitää kyllä paikkansa, että tylsyydessä syntyy uusia ideoita. Perjantaina oli ensimmäinen vapaa päivä hetkeen ja sainkin heti idean tehdä pöytäliina Etelä-Afrikasta ostetusta kankaasta. Hakumatkalla ostin noin 5 metrin kangaspalan ja mietin että enköhän jotain keksi siitä. Puolitoista vuotta se on kaapissa ollut, mutta nyt sain idean testata sitä liinana. 

 


Pöytä näytti niin alastomalta sen jälkeen, kun kankaan otin pois. Loppukankaasta haluaisin itselle hameen ja A:lle mekon joskus. Mustien tuolien kanssa tuo kangas tuo niin paljon lisää kontrastia muuten niin valkoiseen tilaan. Luultavasti aina syödessä pitää liina siirtää sivuun, niin ei tarvitse olla jatkuvasti pesemässä. Mutta ei kait se niin iso homma ole.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Liinoilla saa kyllä paljon ilmettä! Mahtavan näköinen kangas, ja kiva, kun siihen liittyy vielä onnellisia muistojakin.

  Meillä on alettu käyttää liinaa ruokapöydällä, ja aika hyvin se pysyy puhtaana, koska meillä on jokaisella kangastabletit, joita pesen viikoittain. Liinan pesen noin parin viikon välein. Kun vaihtelee tabletteja, niin saa ihan erilaista tunnelmaa. Olen ihastunut virolaisen Zizzin pellavatuotteisiin. Sieltä olen ostanut erivärisiä tabletteja ja myös pöytäliinoja. Meillä on valmispöytäliinoille hankalan kokoinen pöytä, 140x140cm, mutta tuolta olen löytänyt sopivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa, pitää kyllä opetella käyttämään liinaa. Meillä toiset ei vain tykkää syödä liinan kanssa, koska hetihän se menee likaiseksi. Mutta nuo tabletit kuulostaa järkeviltä ja saa helposti pois jos haluaa. Kiitos vinkistä, pitääpä katsoa sieltä.

   Poista
 2. Tuohan on kyllä tosi tyylikäs kangas! Luulin ensin, että se on Marimekkoa. Minulla on isot pinot liinoja, ei kai ilman niitä voi mitenkään oikein elääkään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aivan ihana kangas. Totta, iso kuvio niin voisi ollakin. Ihana, pöytäliinoilla saa kyllä helposti eri tunnelman kotiin, pitäisi enemmän käyttää.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.