04 huhtikuuta 2021

UPEAT TULPPAANIT

 


Pääsiäiseksi ja 13. kihlapäiväksi ostin marketista upean tulppaanikimpun sohvapöydälle. Tulppaanit eivät ole lempikukkiani, mutta nämä kauniit valkoiset hapsureunaiset tulppaanit ovat kyllä todella upeat. Kaartuvat maljakossa ihanasti kohti pöytää.

 


 

Tänä pääsiäisenä olen piilotellut kotiin A:lle pieniä pääsiäisrakeita kuin suklaapupuja ja patukoita. Ensi pääsiäiseksi haluan tehdä kaikille pääsiäisyllätykset pahvisiin monivuotisiin pääsiäismuniin. Sinne sisälle voi laittaa muutakin kuin herkkuja, jotain tekemistä pääsiäiseen. Ja itselle aion laittaa irtokarkkeja. Nämä pahviset munat voi sitten piilottaa ja etsiä sitten yhdessä. 

 


 

Lapsena meillä oli pääsiäisenä kanankoipia ruokana ja niinpä tänä vuonna jatkan tätä lapsuudenkodin perinnettä ja meillä on kohta ruokana uunissa paistettua riisiä ja kanankoipia. 

 


 

Meillä on ollut niin ihana ja rauhallinen pääsiäinen, toivottavasti sielläkin. A odottaa nyt innolla mummolaan lähtöä, että pääsee leikkimään serkkujen kanssa. Oli jo eilen illalla pakkaamassa reppua ja menossa yökylään.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.