17 helmikuuta 2012

KEITTIÖ

Keittiön kalusteet kävin suunnittelemassa jo hyvissä ajoin viime vuoden lopulla. Eipähän pitäisi tulla ylläreitä rakentamisvaiheessa.. Päädyttiin Puustellin keittiöön. Toiveitani oli valkoinen keittiö, maalatut sileät ovet (ei kiiltävät). Vetimet on vielä auki. Tason väri on vaihtunut jo moneen kertaan. Aluksi mietin tammenvärisiä, sitten ne vaihtui mustaksi ja nyt ne vaihtu vielä valkoiseksi. Kodinkoneet otimme valkoisina.

En halunnut alunperin yläkaappeja ollenkaan, mutta tulee niitä muutama kumminkin. Kaappi kupeille yms, kuivauskaappi ja integroitu mikro. Päätyseinälle olen katellut Annikki ja Ilmari Tapiovaara: 2+3 tapettia ja välitilaan lasia. Yläkaappien alle haluan huomaamattomat valot, spotit. Ikkunan toiselle puolen on haaveissa Artemide Tolomeo valaisin, Tolomeo Micro Parete. Täytyy muistaakin mainita sähkösuunnittelijalle.

Kuva lainattu täältä


Kuva lainattu täältä.

Tässä näkee tapetin ja valaisimen.

Muuten valaistussuunnitelma on tekemättä. Menen ensi viikolla sähkösuunnittelijan luokse, niin eiköhän se siitä sitten synny.

Saarekkeeseen tulee myös lasia. Lieden eteen tulee lasisuojasermi ja saarekkeen "takaseinään" tulee lasi. Saarekkeen kohdalla seinään tulee saarekkeen levyinen (900 mm) valkoinen hylly, jonka alle olen suunnitellut posliininuppeja pyyhkeille ja patalapuille esimerkiksi. Alla suloisia nuppeja, tässähän tuleekin valinnanvaikeus :).Kuvat lainattu täältä.

Loput keittiön seinät maalataan valkoisella maalilla. Mietin vielä tulisiko jollekin seinälle valkoisen maalin alle magneettimaalia. Täytyy pohtia. Keittiön lattiaan tulee Laattapisteen ilf explorer lappato -laattaa (30x60 cm, lähes mustaa).

Siinäpä oli muutamia ajatuksia ja haaveita keittiön osalta :)

4 kommenttia:

 1. Hei, onko toi valaisin siis Artemide Tolomeo valaisin? Siis toi "liikutettava valaisin"? Mulla on nimittäin vessan peilin yläpuolelle valaisin kattomatta, ja joku tollanen vessan tarkaks valaisimeks vois olla hauska?! Ehkä tosin hiukan pienempi..Mistä noita saa, ootko selvittäny? Vain tosta linkistäkö?
  ellun kana taas.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on :) Niinpä miksei, vois ollakin kiva, vähän jotain erilaista. Meinasin tilata ulkomailta, kun niin tulee halvemmaksi. En oo tarkemmin vielä kattonut hintoja. Tässä on yks linkki, missä hinta ei ollut musta paha. Tietenkin kun tulee vain yksi valaisin, niin musta ei haittaa että siitä maksaa enemmän, jos tykkää :) http://www.light11.eu/

   Poista
 2. Googletin valaisinta. Ulkomailtakin tilatessa jää vielä aika lailla hintaa, mut tossa on kivaa "tehdashalli"-tyyliä. Mie voisin harkita vessaan ja makkariin lukulampuks:) -ainakin jotain ton tyylistä!
  -e.k.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tuli mieleen, että sähkösuunnittelija puhui kans jostain tuon tyylisestä.. Tai sillä oli sellainen kuvasto. Samantyylinen, mutta edullisempi. Mutta kiva jos sait ideaa :) Noita saa myös pöytävalaisimia, esim Stockmanniltakin voi tilata.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.