10 helmikuuta 2012

VÄRITYSTÄ

Aloitin talon suunnittelun väreistä ja talon tyylistä jne. Tykkään erittäin paljon täysin valkeista taloista ja niinpä ulkoseinien väri olikin helppo valita :). Meidän talon väritys: seinät valkoiset, katto musta ja ulko-ovi harmaa-beige-ruskea, muut ovet valkoiset. 


Löysin jo kauan sitten, ennenkuin meillä oli edes tonttia, yllä olevan kuvan netistä. Tykkäsin tästä tunnelmasta niin paljon, että laitoin kuvan talteen. Onneksi löysin parilta valmistajalta samanlaisen oven. Toivottavasti löytyy myös oikea värisävy :).

2 kommenttia:

 1. hei,

  tuo ovi on aivan älyttömän kaunis! saisiko vinkkejä mistä olet sen hankkinut? tai miltä valmistajilta tuollaisen olet löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   Eikö olekkin! Ihastuin tuohon ihan täysin ja kylläpäs harmitti kun ei meinannut vastaavaa löytyä. Skaalalta sai sitten oman kuvan (tuon) mukaan teetettyä ovia. Oli vähän kalliimpi, mutta eihän noita ovia tarvii kuin yhden niin ei ne muutama satanen siinä haitannut :).

   Jos tuolta sivusta klikkaat eteisen, niin niissä kuvissa näkyy myös tuo ulko-ovi. Aika samanlainen mut ei kumminkaan ;).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.