20 heinäkuuta 2012

RAKSAKUULUMISIA

Tämä viikko onkin hurahtanut vauhdilla, eikä raksallakaan ole oikeastaan tapahtunut mitään. Tuli tällainen lomaviikko :). Viikonloppuna tulee tasoittaja jatkamaan hommiaan. Seinien ja katon pohjamaalausta. Tänään terassin rungon kasausta ja illalla vielä väliseinien muurausta pesuhuoneeseen. Toivottavasti ilmankosteus hieman laskisi, niin joskus lattiavalu kuivuisi...

Takka on vielä mietinnän alla. Joka tapauksessa meille tulee Tiilerin Olivia takka. Pääliliittymähormilla. Pinnoitusta vielä mietitään. Haaveissa valkoinen tasainen maalipinta, ei laattoja mihinkään. Elokuun lopussa on muuraus, joten nythän se pitäisi tilata.
Kuva lainattu www.tiileri.fi
  
 Huomiseen :)!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen takka! Se onkin huoneessa katseenvangitsija joten kyllä sitä pitää monelta kantilta pohtia. (sanoo hän päässään liian monta visiota takoista... vaikea valinta edessä!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muru :). Mietinkin että pakko tehä sellainen mistä oikeasti tykkään, kun ei viitti katsella sellaista "ihan ok" takkaa vuosia :D. Onhan se mullakin muutaman kerran vaihtunut takan ulkonäkö :D. Soitinkin just tiilerille, kun eihän ne rautakaupoissa tiedä mitään.. Ja huippua, saan sellaisen tasaisen pinnan ja siihen vaan valkoinen maali päälle. Just ollaan lähössä tilamaan takkaa :).

   Poista
  2. Kivaa!! :) Hyvä kun saatte just mieleisen :)

   Poista
  3. No syyskuussa se on sit valmis niin näkee tuliko hyvä :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.