22 heinäkuuta 2012

TERASSIN RUNKOA JA MUURAUSTA


Terassin runko tehtynä ja pesuhuoneen seinien muuraus aloitettu.
Teknisen tila/ varasto sai pohjamaalin eilen.

6 kommenttia:

 1. Hei,

  kaataako terassi pois talosta? Siis hienoisesti, sadevesien vuoksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Tarkoitus on tehdä suora lattia terassille. Tuo meidän terassi on katettu, niin sinne ei pahemmin sada. Mutta jos sataa niin luulisi vesien valuvan terassilautojen välissä olevista raoista pois. Toivottavasti ainakakin :D.

   Poista
 2. Huomasin että teille on tehty lattiavalu samaan aikaan kuin meille. Milloin teillä on tarkoitus päästä muuttamaan? Meillä jouluksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Luultavasti ainakin syyskuun alkuun menee lattiavalun kuivumisessa. Niin sen jälkeen sitten päästään laatoittamaan ja laittamaan laminaattia, kalusteita, väliovia ja lattialistoja... Niin eiköhän se mene sinne marraskuun alkuun. Meillä ei ole mitään aikataulua niin ei sit haittaa jos tuo lattian kuivuminen kestää pidempään :).

   Poista
 3. Aivan. =) Meille tulee avaimet käteen taloon ja sopimukseen laitettu että muuttovalmis 21.12 niin siihen tähdätään :D Kiva seurata miten teillä valmistuu kun "samassa tahdissa" mennään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, te sit ehditte saada muuttokuorman ennen joulua uuteen kotiin :). Hei tsemppiä rakentamiseen :). Mie niin tykkään tästä rakentamisesta, jotenkin niin vauhdilla menee ja hommat vaihtuu, niin ei ehdi tylsistyy :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.