29 toukokuuta 2013

PIHALLA KUKKII...
...ja nurmikko alkaa vihertämään. Päärynäpuu  sekä toinen omenapuista kukkii. On ne vaan kauniita. Terassille laitoin ruukkuihin mansikkaa, laventelin sekä kahta eri salaattia tuohon kolmanteen ruukkuun. Mies maalasi mulle ruukuiksi vanhat kurkkupurkit. Etukuistille tuli mustat.

Täällä on nyt 26 astetta lämmintä, joten ei voi kun nauttia ;). Lueskelinkin lehtiä pihamaalla hetken ja kävin tutkimassa niittyä.. luultavasti suurin osa siemenistä lähti tuulenmukaan... mut kasvaa siellä ainakin rikkaruoho. Ha,ha. Noh, syksyllä uudestaan.

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!kateeks käy, nimimerkillä pelkkää soraa toistaiseksi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Meilläkin oli pari viikkoa sitten vielä sorapiha, äkkiä sen sit saa nurmikolle :) Tsemppiä sinne pihahommiin!

   Poista
 2. Kaunista! Hyvä idea nuo ruukut. Pitääpä laittaa korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Nanna! Mie talvella keräsin noita purkkia talteen ja ei kylläkään nyt edes pohjamaalattu. Maalattiin vain automaaleilla.. eiköhän ne tämän kesän ainakin kestä.

   Poista
 3. Miten ihania, alkaa melkein harmittaa että omasta pihasta ei ole tänä kesänä vielä tietoa, ensi kesänä sitten senkin edestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä niin ihania :) ja ens kesänä sit pääset laittaa teiän uutta pihaa! Tää on ihan parasta, saa hyötyliikuntaa ja aurinkoa samalla ;). Mulla on nyt menossa multakuorman siirtäminen toiselle puolen tonttia...

   Poista
 4. Hyvältä näyttää, meillä pihassa isot tynnyrit valkoisina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Miekin mietin et maalais osan valkoisiksi, mut sit tuli vain mustaa ja harmaata :).

   Poista
 5. Ihania kukkasia. Samoin meidän omenapuuhun ilmestyneet ensimmäiset kukat tänään. Ihana kesä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon SikeH! Meillä toinen omenapuu ei ole edes nupuillaan. Olikin syyslajike, liekkö tänä kesänä edes kukkii...

   Poista
 6. Omenapuun kukat ovat niin ihanan herkän kauniita! Itseltäni jäi ne tänä vuonna kokonaan näkemättä...aina väärässä paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! No voi harmi, noh vuoden päästä sit uudella yrityksellä :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.