09 toukokuuta 2013

SUUNNITELMIA MAKUUHUONEESEEN

kuvat lainattu finnishdesignshop, H&M, ja Lännamöbler
Nyt kun pihahommat on jo hyvällä mallilla, niin katseet voidaankin suunnata makuuhuoneeseen ja sen sisustamiseen. Nimittäin tänään kävi kone pyörimässä pihalla ja luultavasti maanantaina tulee mullat.

Sängynpääty on edelleen tekemättä. Sitä varten pitäisi käydä vaneria ja mustaa maalia. Tilasin jo yövalot sekä verhot. Valkoiset pellavaverhot sekä muuton E27 lamput valkoisena. 

Ja sitten yöpöytiin.. Oon miettinyt kiinteitä hyllyjä vanerista sängynpäätyyn kiinnitettynä, mutta entä jos kyllästyn? Oisko Tolixin mustat jakkarat järkevämmät ja kauniimmat? Hmm.. Vai oisko teillä jotain vinkkiä heittää muista sopivista yöpöydistä? Ja höyhentyynykin on matkalla meille..

5 kommenttia:

  1. Suosittelen katsomaan huuto.netistä jos löytyisi jotain kivaa ja erilaista! Yöpöytiä voi löytyä hyvinkin pari samantyylistä joita voi tuunata eteenpäin :) Näin löytyi meille kotimaiset täyspuu yöpöydät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sofia. Täytyypä käydä kattomassa sieltä yöpöytiä, kiitos vinkistä :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Pellavaverhoista haaveillaan täälläkin! Tuo juuri sopivaa pehmeyttä makuuhuoneeseen. Kiva nähdä mitä makuuhuoneenne muutos tulee olemaan, ja tuo sängynpääty erityisesti kiinnostaa :)

    Oikein huippukivaa viikonloppua!

    (Edellinen kommentti poistettu kirjoitusvirhepaholaisen vuoksi) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltaa JuttaEmilia :). Tilasin itseasiassa olkkariin ja makkariin samanlaiset pellavaverhot. Onneks en ehtinyt käydä kankaita ostamassa, koska löysinkin halvemmalla samanlaiset verhot valmiina. En malttas ottaa tuota sängynpäädyn tekemistä, mut ensi viikolla pitää kylvää nurmikko ensin ja sit vasta sängynpääty.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.