06 kesäkuuta 2013

KESÄPÄIVÄN ASUJA


Hellepäivinä töihin hame ja toppi/t-paita. Tänään olikin viileämpi päivä joten sukkahousut hameen alle ja takki päälle. Työmaalla kysyivätkin, että enkö löytänyt pilkkihaalaria ;). Noh, aamulla oli niin kylmä :D.

7 kommenttia:

  1. Tää almpi asu on kyllä niin mun mieleen! Ja kiva kyllä ylempikin :)

    Meillä on työpaikalla niin kylmä helteellä kun ilmastointi on ylitehoilla, että ei pysty kesävaatteissa olemaan. Yksi päivä koitin ja jouduin istumaan viltin alla koko päivän ;D Mies taas on ratkaissut oman ongelmansa kulkemalla villapaidassa - vaikka ulkona on se +30. Ilmastoitu auto + duuni niin ei tiedä helteestä mitään. Ennenkuin pakahtuu autolta kotiovelle iltapäivällä ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sit kesälomalla vähän kevyempää vaatetusta ;). Mulla taas ei oo autossa ilmastointia ja sit töitten takia oon jonkin verran ulkona ja autossa niin helleasut on tarpeen :). Tykkään itekkin tuosta alemmasta asusta jopa enemmän :)

      Poista
  2. Voi tuollaista ylemmän kuvan mukaista hellepäivän asua kaipailisin itsekin toimistolle. Mistä olet tuon pirtsakan hamosen ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jen. Tuo hame on vero modasta ja itseasiassa vilassakin oli lähes samanlaisia :). Tuo on kyllä niin ilmava ja pirtsakka :)

      Poista
  3. Olisin kysellyt myös pirtsakan hamosen perään mutta ylempänä se tulikin jo :) Olen itsekin haksahtanut täysin kesän tultua väreihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa By J! Tämä on kyllä niin ihana kesähame et suosittelen ;). Joo kesällä tekee mieli pukeutua väreihin, jotenkin ei tee mieli pukea mustaa...

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.