20 heinäkuuta 2013

HAAVEILUA..


kuvat lainattu hm.com
... Ja vähän ostoslistaakin. Kävin hm:n sivuilla katselemassa uutuuksia. Syksyhän se mielessä ;). Ihanat kynttilänjalat ja sit tuo musta tyynynpäällinen. Ja yllärinä keräsin kollaasiin myös himpun sinistä. Se taitaa vaihvikkaa hipsiä meillekin. Muutama tuote pääty ostoskoriinkin. Niistä sit myöhemmin lisää jos jää meille.

Tekis miel tilata uuet petivaatteet. Tykkään noista raitasista. Ehkä kumminkin noista ylemmistä vielä hieman enemmän. Nuo ei oo ees pahanhintaset, meillä onkin käytössä hm:n petivaatteet, ja laatukin on hyvä. 

Ihanaa lauantaita kaikille ja 
Tervetuloa uuet lukijat!

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No sepä se :) vaikka en kyllä ees syksyä vielä oota niin silti on kiva katella sadepäivinä kaikkea kivaa

      Poista
  2. Oli kyllä ihania juttuja uutuuksissa. Muutama jo kotiutuikin, ja varmaan on pari juttua tilattavakin vielä... :) Tykkään ihan sikana H&M petivaatteista, noissa todellakin on hinta-laatusuhde kohillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, miekin tilasin pari juttua, pientä kaunista kivaa kotiin :) lakanat jätin vielä tilaamatta, sitten joskus ;)

      Poista
  3. Ihana kollaasi. En haluaisi sitä myöntää, mutta täälläkin on jo vähän syksyn sisustusjutut mielessä. Lisäksi eilen menin katsomaan HM:n vaatteistakin syysuutuuksia! Mä veikkaan, että tuo kupari löytää tiensä meille tulevan syksyn aikana, niin hyvältä ne näyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jen, ehkä nää koleat ja sateiset ilmat tekee syksyfiiliksen? mut joo mie tilasinkin pari hametta kokeiluun. Ostin viime vuonna pari kuparisensävyistä kynttiläkippoa, mut nuo kynttilänjalat oli niin kivat et nekin on nyt tulossa ;)

      Poista
  4. Kivoja juttuja olet poiminut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Petra, muutaman noista tilasinkin ja saa nähdä onko yhtä ihania sittenkin :) eiköhän. Välillä oli jo niin kylmät ilmat et teki jo mieli katella syksyjuttuja :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.