25 heinäkuuta 2013

MUSTAA JA PUNAISTA

..viileämmän kesäpäivän asussa. Nyt täällä onkin pitkästä aikaa aurinkopaistanut, mutta tuuli on vielä ollut aika kylmää. Kyllä se vielä kesäksi muuttuu ;) voi taas hellemekot kaivaa esille. Nuo punaiset housut on kyllä ollu kovalla käytöllä, ihan mahtavat. Mulla on keltaiset ja vihreätkin, mut ne ei oo yhtään noin mukavat jalassa. Mikä lie.

Tein joskus ylijäämä helmistä tuollaisen käsikorun. Pitkästä aikaa otin sen käyttöön. Mulla on menossa työhuoneen järjestely ja löysin taas helmet ym korutarvikkeet. Jospa sitä taas innostuis koruilemaan.

8 kommenttia:

  1. Heti alkuun katsoin, että onpa kaunis koru, sitten luin hieman eteenpäin, ja vautsi - olet tehnyt sen itse! Itsekin joskus noita koruja väsäilin, mutta nyt on tarvikkeet ollut haudattuna jo vuoden verran tuolla piilossa ;). Ehkä syksy ja pimeät illat saisi minutkin jälleen innostumaan.

    Ja täytyy kyllä kehua noita sinun housuja, aina muiden päällä niin ihailen värillisiä housuja, mutta itselle en jotenkin osaa (uskalla) sellaisia laittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tää koruilu alkoi makeanveden helmistä ja sit oon tehny muutamia tuollasia sekalaisiakin.. näprääminen on kyllä kivaa et tosiaan kaivahan tarvikkeet esiin ;). Mullakin taitaa jäädä syksyyn tuo koruilu. Hei nyt vaan testaamaan jotain värillisii housuja, paidaksi sit mustaa/valkoista niin on kuules simppeli asu ;)

      Poista
  2. Heippahei! Googletin sanan keittiö ja heitti mut tänne, sun keittöön tai siis valitsin useista kuvista. Ja kas kummaa jäin niin koukkuun että piti ihan alusta asti selata kaikki kuvat läpi! Voi miten kivoja ja inspiroivia kuvia sulla! Liityn lukijaksi ja laitan omaan blogiini linkin. Olen juuri itse aloittanut tällaisen "köyhemmän" version... heh, raksa hommat siis alussa, mut eihän sitä tulevaisuudesta tiedä! käyppä joskus vierailulla.. temppula.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tuija! Kiva kun löysit tänne ja kaunis kiitos! Ja tsemppiä teille raksailuun se on kyllä mukavaa aikaa, saa suunnitella ja suunnitella ja välillä (koko ajan) toteuttaa ja tuun vierailulle :)

      Poista
  3. Minä, black and white, pukeutamisessa muutenkin, uskallauduin vuosi sitten ostamaan oranssit housut ja ollut kaksi kesää kovassa käytössä. Koru kaunis, taidan kaivaa rikkimenneet ja kopsta, kiitos ideasta.
    Helteet taas palanneet, ainaskin näillä levysasteilla :)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, oranssit kuulostaakin todella räväköiltä, tai onkohan nuo miunkin oranssit? no kumminkin kesällä on kiva pukeutua värikkäämmin. Ja kaunis kiitos, teepä ihmeessä, tuo on niin mukavaa puuhaa! ps. täällä on tänään tullu helteet... ihan huippua :)

      Poista
  4. Hyvältä näyttää!
    Ai että mä haaveilen tuollaisesta mustasta laattalattiasta meidän eteiseen ja keittiöön, näyttää ihanalta..
    Ja kiva että ne helteet palasivat, tässä jo koko alkuviikon kärvistelly viimesiä lomapäiviä :D

    ps. tervetuloa kurkkimaan uutta blogiani :)
    http://carefreecasualness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Minna ja kiitos paljon :). Meillä on tuota samaa laattaa keittiössä ja eteisessä ja voin suositella, se on kyllä niin kiva. No tosiaankin ihan huippua ku tänään on piiitkästä aikaa hellepäivä, meinasinkin pitää alku viikosta lomaa pari päivää.. Ja pitääpä muuttaakin muuten tuolta listalta sun blogi uuteen, tuun heti vierailulle :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.