13 heinäkuuta 2013

TERASSILLA NYT


Kestihän se ensimmäinen kukka lähes kaks kuukautta terassin pöydällä ;). Oon nimittäin niin huono viherpeukalo ettei toista.. Nyt sit aattelin testata tuollaista viherkasvia, jonka aattelin tuoda sisälle talveksi. Jospa tämä yksilö kestäis pidempään kuin hortensia. 

Tuolla terassilla on tullut vietettyä aika paljon aikaa nyt kesällä. Kahvitellessa ja syödessä, laiskotellessa ja lueskellessa.

Huomasitte varmaankin tuonne sivupalkkiin tulleen bannerin, että Villa H blogi on liittynyt Indiedays Inspiration perheeseen. Elikkä mikään ei ole muuttunut sen enempää, kuin yksi uusi tapa lisää seurata blogiani ja silloin tällöin blogissani esiintyy mainoksia. Mahtavaa, sillä täältä blogi joukosta olen löytänyt itsekkin monta uutta blogituttavuutta. Innolla eteenpäin :)

10 kommenttia:

  1. Hieno uutinen, onnea uudesta "kodista". Itsekin kaivelin tuossa aamulla kuolleet orvokin raasut etupihan isoista ruukuista ja laitoin mummokukkia tilalle. Ei ollut puutarhoilla täällä juuri mitään hyvää enää jäljellä. No mutta onpahan "vähän" siistimpää ja pinkimpää :). Nyt kelpaa lähteä rokkaamaan. Ootko menossa? Oispa hauska treffata ihan livenäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Hanna! Just kävin kitkemässä niityltä rikkaruohoa... huoh, ei siellä muuta taida kasvaakkaan :/. En oo menossa rokkiin, mut hei oispa tosiaankin hauska nähdä. Pitääpä suunnitella/viestitellä :) ja mukavaa rokkia sulle!

      Poista
  2. Hei, ihana terassi!
    Mistä tuo matto? Tahtoo samanlaisen:)

    Kiitos..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, kiitos paljon, tykkään kyllä tuosta terassista itekkin ;). Tuo matto on ikeasta, tårnby nimeltään.

      Poista
  3. Mistä nuo kalusteet ovat? kauniit..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, nää kalusteet on alunperin ostettu viis vuotta sitten Prismasta ja olivat sellaset ruskeat. Nyt keväällä maalasin nämä valkoiseksi kun nää oli jo aika kulahtaneet ja ruskee ei oikein enää napannut ;)

      Poista
  4. Onnea ID:stä! :)

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.