28 elokuuta 2013

ETEISESSÄ

Tervetuloa meille! ..tai eteiseen. No kummiskin kuvapläjäys eteisestä, miltä siellä nyt näyttää. Tuohon kaapin päälle on niin mukava jättää kaikki roipeet kotiin tulessa. Laitoin tuon vihreän laatikon avaimia yms varten, mut yleensä ne kertyy tuohon tasolle.. Sit tuolta kaapin alta pilkistää pyöreä peili joka on jo kohta kuukauden oottanut ruuvia seinälle.. hiljaa hyvä tulee, vai mitä ;).

12 kommenttia:

 1. Meillä on tuo sama peili, ihana!! Ja siis vitsit miten kaunis eteinen. En ookaan aikaisemmin tällaista kokonaisuuskuvaa teidän eteisestä bongannut. UPEE! Voi olla että on mennyt ohikin, mutta siis wautsi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä hyvä löytö! Ja kaunis kiitos Jutta! Mun pitikin ihan selata eteispostauksia ja tosiaan en ookkaan aiemmin tainu pahemmin postailla :). Sitä ite kuvittelee et samat nurkat taas kerran ;)

   Poista
 2. Aivan ihana teidän eteinen! Niin valoisa ja kauniisti kaikki tarpeellinen esillä. Ja hei, olipas hauska kuulla, että joku muukin on hidas noissa kiinnityspuuhissa ; ) Eiks ookin hassua, loppujen lopuksi pieni homma, mutta ei vaan saa aikaiseksi. Miehen kanssa aina ihmetellään, kun ripustus yms. vie sen kymmenen minuuttia, että miten ihmeessä ei tartuttu asiaan aikaisemmin ; ) Tuo peili on kyllä tosi kiva, laita sit kuva miltä näyttää seinällä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Päivi! Joo ihanan valoisa tuli kun noista ikkunoista tulee niin hyvin valoa koko päivän, meiän talon etupuoli on eteläänpäin.. Joo, ei millään viitti käyä akkuporakonetta tuolta varastosta kaivaa ;). Ehkäpä tässä parin viikon aikana.. Joo otan sit kuvia :)

   Poista
 3. Ihanan näköinen eteinen! Meillä on isompana samainen lamppu olkkarissa ( myöhemmin lisää blogissa :) ). Saanen kysyä miten saitte "yläosan" noin lähelle katonrajaa? Mulla on jäänyt kaikkiin lamppuihin ä r s y t t ä v ä rako katon ja lampun väliin! Murr! Kaikki vinkin otetaan vastaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos LOVE! Asennin nuo siten et en laittanu sitä valkeaa kiekuraa, mikä tuli valaisimen mukana, ollenkaan tuohon väliin... en tiiä ymmärsitkö.. no kummiskin eka lyhennin hieman johtoa et kaikki härpäkkeet sopii hyvin tuohon kuppiin. Sit vain työnsin sen ihan kiinni tuohon katossa olevaan sähköhärpäkkeeseen (en nyt muista nimeä..) ja sit kiristin. Ja siellä se pysyi. Niin ei jää väliä kunhan vain katkasee vähän johtoa ja sit survoo kaikki kunnolla tuohon kuppiin :DD

   Poista
  2. aa-HAA!! Siis ihan puukolla vaan?? Vai miten?? SEHÄN se ongelma on ( nyt kun sen sanoit ), että se johto jota jää tuohon "kuppiin" on liian paljon!

   Ah, kiitos Heinie <3 <3 Mä kokeilen heti vloppuna. Vahvistaisitko vaan, että puukolla johto poikki? Ei kai niille johdoille siel sisällä käy mitään??

   T: jurpå ;) ;)

   ppsstt.. http://lloveyourselff.casablogit.fi/lue/2013/08/arvonta-habitare

   Poista
  3. ;) joo silleen (oikeestihan on sellaset katkasupihdit) mut mie lyhensin ihan saksilla (sakset ei oikein tykkää) ja ei niille käy mitenkään. kyl sä osaat ;).

   Poista
 4. Ihana eteinen. Oven väri sopii hyvin teille! Mä iskin silmäni tohon lipastoon, onko se joku vanha kenties?? Tuttua tuo, ett jonku kupin/kipon laittaa johonkin sitä varten, ett siihen lasketaan sit tietyt tavarat, mut kuitenkin ne jää pöydälle lojumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ride ja kiitos paljon! Tuo oven värin valkkasin vain värikartasta ja toivoin et on hyvä ;). Mut meni kyllä nappiin. Joo, tuo on tosi vanha lipasto, maalasin sen nyt kesällä valkoiseksi, oli aiemmin sellainen kamala kellertävä.. Meinasin eka et ostan jonkun uuden liapston, mut onneks en, tuo on niin kiva ja sit ei kummiskaan ois löytyny "parempaa".

   Poista
 5. Oikein kivan näköinen eteinen, valoisa eikä liian tupaten täyteen tungettu. Kelpaisi mullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Tosiaan suunnittelun lähtökohtana mulla olikin et tarpeeksi tilava et sopii isompikin porukka pyörimään samaan aikaan :). Nuo ikkunat tuovat kyllä hyvin valoa. Ihanaa iltaa sulle Irina!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.