09 elokuuta 2013

HAPPOVÄRJÄYS

Viime keväänä lattiavalun aikaan en muistanut ollenkaan autotallin pinnoittamista. Valun yhteydessähän siihen ois kätevästi saanut pinnoitteen samalla kertaa. Noh, se sit jäi ja autotallin lattia on edelleen käsittelemättä. Ja toisekseen autotalli on ens talvenkin vielä täynnä roipetta ja polttopuuta. Ensi kesänä se sit tyhjenee, kun saadaan puuvarasto rakennettua jaja..

Tänään asiakkaani kertoi happokäsittelystä ja mielenkiintoni heräsi samantien. En ollut moisesta ennen kuullutkaan. Ja pakkohan se oli heti tutkia tarkemmin. Ja wautsi, millaisia pintoja sillä saadaankaan aikaan. Ja mikä parasta, se voidaan tehdä vanhaan ja kuluneeseenkin betonipintaan. Happovärivaihtoehtoja on useita ja niitä voidaan myös yhdistellä keskenään. Lisää tietoa www.designbetoni.fi.

Siistiä, nyt ratkesi ongelma millä me käsitellään autotallin lattia. ...ensi kesää odotellessa ;). Ei tarvii tehä tylsää kiiltävää maalipintaa autotalliin, vaan toivottavasti kaikkea ihan muuta. Ja tuommoinen lattia ois kyllä tosi mahtava ihan sisälläkin. Onks tää teille tuttujuttu?

ps. mä ehkä muutan sit meiän autotalliin... ;D

12 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu tekniikka, mutta näyttää tosi hyvältä! Ylimmän kuvan kokonaisuus varsinkin! Elävät pinnat on mun mieleen. Meilläkin autotallin lattia vielä käsittelemättä...tätä teknikaahan voisi harkita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin ihan uus juttu. Ja tuo ekan kuvan lattia on kyllä niin UPEA, et sellaisen haluaisin meiän autotalliin... ja tosiaan ei ollut pahan hintainenkaan mitä asiakkaani oli kysynyt.

   Poista
 2. Ei ollut tuttu juttu mullekaan! Ensimmäisen kuvan lattia on kyllä upea. Autotallin lattia meilläkin ilman mitään käsittelyä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei no teillekin tuollainen ;). Ja just tuommosen, kuin tuossa ekassa kuvassa, haluaisin meiän autotalliin.

   Poista
 3. Onpa muuten upeannäköisiä lattioita. Ei paha idis ollenkaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Aivan mahtavia, tykkään erityisesti tuon ekan kuvan lattiasta, sellaisen haluaisin meiän autotalliin :)

   Poista
 4. Mielenkiintoista ja aika huikeennäköistä jälkee saisi aikaan. Tiedätkö miten ko käsittely toteutetaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan! tarkemmin en kyllä osaa kertoa, mut mitä sain irti tuolta sivuilta.. et eka hiotaan lattia erittäin sileäksi, sit levitetään happoväri ja annetaan vaikuttaa noin 4 tuntia ja sit lattiasta pestään ylimääräinen väri pois ja viimeistellään pintakäsittelyaineella. Ei kyllä kuulosta vaikealta ;)

   Poista
 5. Enpä ole koskaan kuulutkaan, mutta on tosi upean näköistä, täytyykin tutustua lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tosi upeita, pitää heti keväällä perehtyä paremmin ja pyytää tarjousta :)

   Poista
 6. Aivan uusi juttu minulle! Mutta näyttää kyllä makeelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lattiat on kyllän niin upeita et tämä pitää toteuttaa ens vuonna ;)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.