03 syyskuuta 2013

PÄIVÄUNIEN AIKA..


Tänään on ollut niin vetämätön olo. Makuuhuoneen kuvat sopivatkin tähän paremmin kuin hyvin ;). Tuonne voisin hypätä päiväunille... mutta vielä yks asiakaskäynti.. Ehkäpä sitä energiaa saa, kun talven urheiluharrastukset alkaa tällä viikolla. Tänään sähly ja huomenna sulis. Vitsit, niin mahtavaa. Iltaa odotellessa..

14 kommenttia:

  1. Oih miten houkuttelevan näköisiä tyynyjä. Niiden pehmeys ihan puskee tuosta ensimmäisestä kuvasta läpi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on hyvä keino säilyttää varatyynyjä päivällä koristeena ja illalla pinossa huoneen nurkassa :).

      Poista
  2. Tutun näköisiä vuodevaatteita, samanmoisia taitaa löytyä meiltäkin :) Ihana unelmanpehmeä tyynypino ensimmäisessä kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo h&m:n vuodevaatteet on ollu kyllä loistavat ja hintakin sopiva :). Varatyynyt on niin kätsä säilyttää tuolleen koristeena makkarissa :).

      Poista
  3. Herrrkulliset tyynyt ekakuvassa.
    Mun mieli halajais jo sählyyn,juoksuun, salille... minne ikinä missä sais kunnon hien pintaan, mutta täytyy odottaa tammikuuhun. Nauti siis munkin puolesta :=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis aivan mahtavaa oli kyllä pelata pitkästä aikaa sählyä ja sulista :) ja tuli varmasti nautittua sunkin puolesta ;) siis en voi käsittää miten mie oon kesän ollu ilman kunnon hikiliikuntaa? Oi, mut aikahan menee vauhdilla ja kohta on tammikuu!

      Poista
  4. Ihanat kuvat ja ihana tunnelma <3

    VastaaPoista
  5. Päiväunet tekisi eetvarttia. Onpas seesteisen rauhallinen ja kaunis makuuhuone:).
    Itsellä taistelua blogini kanssa (vaihteeksi) kun kuulin tänään yhdeltä lukijaltani, ettei blogini pävity. Eli vaikka tänään lisäisin sinne jotain, ei ns. liiku listalla ylöspäin. Ei sinullakaan ole tietoa, mist moinen voisi johtua?
    Mukavaa päivänjatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa SH, joo välillä tekis mieli kyllä nukkua ihan pitemmät päiväunet.. mut mulle ne ei vaan jotenkin sovi, niin harvemmin tulee nukuttua. Omituista? löysitkö jo selvyyden mistä tuo vois johtua? mie oon niin huono näissä bloggerin jutuissa et en kyllä osaa valitettavasti auttaa.. Ja kiitos, ihanaa iltaa sullekin!

      Poista
  6. ihana tuo tyynypino :) kyllä, urheilu antaa potkua syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on :) ja tosiaan ihan mahtavaa kun on käyny parina päivänä kunnolla hikoilemassa. kyllä mie nautin!

      Poista
  7. Aivan ihana tuo lamppu, joka roikkuu katosta <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis miekin tykkään noista niin paljon, mut varsinkin miespuolisilta vierailta saan kommenttia noista... en voi olla tosisssani ja et luulin et noista puuttuu vielä jotain.. haha :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.