12 syyskuuta 2013

TORSTAITA JA TYÖHUONETTA


Onpas ollut päivä.. Neljän aikaan katoin kelloa ja ihan säpsähdin, luulin et se ois vasta 12.. Nopea lounas autossa, matkalla paikasta A paikkaan B. Ei sittenkään yövierasta eikä sittenkään iltakahville ystävän luo. Joten miehen ollessa työmatkalla saankin viettää laatuaikaa omassa seurassa = saan rauhassa tehdä töitä koko illan.. haha.

Pyörähdin viime viikolla ikeassa. Vihdoinkin valaisin työpöydälle.  Mun reissu ikeassa kestää sen reilu puol tuntia.. Rivakka kävely kaupan läpi ja lennosta tavarat kärryyn. Ja eikä mitään heräteostoksia, ne ois kumminkin turhuuksia ;).

Järjestelin työhuonetta ja ihmettelin miks ostettiin kolme jalkaa tuohon pöytälevyn alle? keskimmäinen oli koko ajan tiellä.. no ei oo enää, siellä se varastossa lomailee. Mut palataanpa taas!

4 kommenttia:

 1. Kivan valaisimen löysitte. Ihastelin tuota hauskaa viuhkamaista säilytintä? Kiva, onko kenen valmistama?. Minulla muuten samat jalakset, mutta mustana ja odottavat vaatehuoneessa päytälevyn valmistumista :)See you

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmin mietin sitä harmaata vähän isompaa pöytävalaisinta mut sit päädyinkin mustaan ja halvempaan :). Tuo on Hayn Plissé arkistointikansio. Mulla tuli vasta pöytälevyn oston jälkeen mieleen et ois voinut käydä ostaa vaneripalasen pöytälevyksi.. ois ehkä ollu kivempi :).

   Poista
 2. Kaunis valaisin - ja kaunis työhuone. Ja joskus se päivä vaan lentää - varsinkin, jos on mielenkiintoisia töitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Totta, kun uppoutuu töiden pariin niin ei muista ruokataukoja eikä kellon olemassa oloa ;). Ihanaa viikonloppua!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.