10 helmikuuta 2014

KEITTIÖSSÄ

Tämä viikko alkoi lunkisti. Rutkasti omaa aikaa. Aikaa maalata, virkata, sisustaa tai aikaa olla vain ja nauttia hiljaisuudesta. Mieheni lähti eilen työmatkalle niin ei tarvitse edes ruokaa tehä. 

Riisuin keittiöstä kaiken pois, pyyhin pölyt ja siivosin. Asettelin tavarat takaisin. Ei mitään uutta, mutta silti ihan uusi ilme.

..ja hei, käykäähän osallistumassa ed.postauksen arvontaan.

18 kommenttia:

 1. Kauniisti stailattuja kuvia ja upea naulakko! Rentoa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Emilia, samoin sinne! mie vähän vierastan tuota stailaus sanaa kun käsitän sen niin et jotain laitetaan vain kuvauksen ajaks johonkin ja sit raivataan.. kun en oo ollenkaa sellanen :D. heh, mut sit huomasin et lasit ja vesikannu olikin sunnuntain kuvissa ;) mut maanantaina ne oli jo tiskissä, onks tää sitä stailausta?

   Poista
  2. En ihan sitä tarkoittanut, mielestäni stailaus on kaikki se työ mitä tehdään ennen valokuvan ottamista, siivous ja tavaroiden asettelu.. Toisin sanoen, kuvissasi on kauniit asetelmat, siivottiinpa ne pois kuvauksen jälkeen tai ei :)

   Poista
  3. Sitähän se tosiaan taitaa olla :), turhaa vierastan sanaa, mutta kun ei tämmönen amatööri oikein tiiä ;). Leppoisaa keskiviikkoa sinne!

   Poista
 2. En ole ennen huomannutkaan teidän kivaa välitilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sanoin siskolleni että onneks en laittanut tuonne keittiön seinälle tapettia ja lasia, mitä alkuun suunnittelin :). Tuo laatta on vain niin kaunis vieläkin..

   Poista
 3. Miten teet noita timantteja vai onko ne tilattu jostain tai ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tuikkelis, tilasin nuo alesta Room21 nettikaupasta (noi on vissii joulukoristeita) niin en oo tehnyt niitä. Mut tosiaan tuollaisenhan vois avata ja tehä mallin :).

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, nyt on taas kiva puuhata kun vähän uutta ilmettä keittiössä :). heh, pienellä muutoksella saa uutta intoa kotitöihinkin :)

   Poista
 5. Uuh sinulla on noita LaBrukeita. Onko hintansa väärttejä?

  Kaunista ja nauti omasta ajasta <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on noi tosi kivat ja kauniit, mut ostaisinko... ostin nuo lahjakortilla vuosi sitten ja harvoinpa tuota tiskiainetta tulee käytettyä (otan aina kaapista toisen putelin) ja tuo toinen purkki on jo täytetty toisella käsienpesuaineella :). Eli joo tavallaan on kun tyhjät purkit voi täyttää halvemmalla aineella vaikkapa :).

   Ja kiitos, mie oon niin nauttinut. Eilisen vain olin ja nautin omasta ajasta. Tänään sain siskoni ja hänen vauvansa kylään <3 <3

   Poista
 6. Ihanan selkeetä ja siistiä! Mukavaa viikonalkua sinulle Heini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö pysyy siistinä kun siellä touhuaa vain minä :D. Ja kiitos, samoin sulle!

   Poista
 7. Hyvältä näyttää! Parasta onkin saada uusi ilme vanhoilla tavaroilla, ekologisinta ja taloudellisinta. Sitä on täälläkin harrastettu viime aikoina (vaikka uutuuksiakin on silloin tällöin kotiin kantautunut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti AnuElina. Totta, ja sit kun ite vielä vähän tekee jotain niin saa persoonallista kaupan päälle ;). Mut tosiaan kyllähän sitä tulee osteltuakin välillä..

   Poista
 8. Todella kaunista teillä keittiössä ja muutoinkin blogisi näyttää oikein kivalta, joten täytyy jäädä lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Johanna ja tosi kiva kun jätit kommenttia. :)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.