Eilen lenkkeilyn jälkeen innostuin tekemään ruokaa jälkiruokia myöten. Saatiinkin sopivasti myös ruokavieraita. Ekaa kertaa tein täyettyä mureketta (fetajuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja) ja uunitomaatteja lisukkeineen. Kun on aikaa niin ruuanlaitto on älyttömän mukavaa. Kiva testailla uusia makuja ja reseptejä.
Jälkiruuaksi tein pavlovaa tällä entisellä ohjeella. Koristeeksi pääsiäiseen sopivaa kermaista rahkaa, persikoita sekä pätkistä ja keksinmuruja.
Nyt puuhommiin.. Aurinkoista lauantaita!
Oho, näyttääpä hyvältä, täytyy tuota pavlovaa joskus kokeilla. Hyvää pääsiäistä!
VastaaPoistaSuosittelen ;), niin helppoa ja maukasta. Kiitos!
PoistaNAM! Hyvää pääsiäistä!
VastaaPoistaKiitos Hanna ja samoin sinne!
PoistaNam ihania herkkuja olet tehnyt :)
VastaaPoistaMukavaa loppu pääsiäistä.
Nuo on kyllä niin hyviä ;). Kiitos, samoin <3.
PoistaMmmm, näyttääpä tosi herkulliselta!
VastaaPoistaJa olikin :). nää on niin helppo tehdäkin!
PoistaOnpas ihania kuvia <3 varmasti hyviä!
VastaaPoistaKiitos Laura <3.
PoistaKuulostaa aika herkulliselta kokonaisuudelta! Ja syötävän maukkaat ja suloiset kuvat! Mulla ei kyllä koskaan onnistu tuo pavlova hyvin, vaikka herkullista saankin aikaan niin aina se on keskeltä jäänyt tahmeaksi!
VastaaPoistaJa maistui myös ;). Paistoin nyt vähän miedommalla asteella (kiertoilma 80 astetta) ja kaksi tuntia niin tuli ehkä liian kuiviakin.. Mut kokeile pitempään ja matalammalla niin varmasti onnistuu!
Poista