09 huhtikuuta 2015

LENKIN VARRELTA


Upea auringonpaiste. Metsälenkki. Kevät ja luonnon kauneus. Kuvat pääsiäisen lenkiltä. Otin kameran matkaan lenkille lähimetsään ja järvenjäälle. 

Eilen havahduin, että miten valoisat illat jo onkaan! Kesä on jo ihan nurkan takana.. Ajatukset on jo hieman pihahommissa ja suunnitelmissa.. Vielä on lunta, mutta äkkiähän ne sulaa pois.

Kaunista torstaita!

6 kommenttia:

 1. Wau, mitkä lenkkimaastot! <3 Itsekin meinasin eilen rynnätä ulos valon ja lämpötilan perässä, mutta järkyttävä tuuli pisti stopin höyrällykselle. :) Kyllä sitä kesää odottaa enemmän kuin kuuta nousevaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on <3. Keskiviikkona oli kyllä aikamoinen myräkkä, mut raikas ilma ainakin ulkoilla ;). Kevät on kyllä ihan parasta aikaa..

   Poista
 2. Kauniit lenkkipolut tosiaan! Just tänään ajattelin et kuinkahan kauan noiden viimoiste kinosten sulamiseen vielä menee? Saisi tuo aurinko nyt paistaa ihan taivaan täydeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on.. No niinpä! Onneksi on lämmintä ja vettä sataa, niin kinokset hupenee ihan silmissä :)

   Poista
 3. Oho miten paljon lunta. Ei täällä etelässä oo ollu enää aikoihin yhtään lunta. Leskenlehdet kukkinu jo pari viikkoa. Eiköhän se kevät sinnekin tule. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä sitä vielä riittää :). Siellä on kyllä kevät jo niin paljon pidemmällä..

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.