13 toukokuuta 2016

HELTEITÄ ODOTELLESSAHellekesää luvattu, joten pitäähän sitä jo katsella vaatekaappia sillä silmällä onko siellä sitten mitään päälle pantavaa kun lämpimät kelit yllättää. Jotain rannalle, jotain siistimpää  ja jotain olkapäitäkin peittävää. Töihin ja rennompaan menoon. Tämä viime vuonna ostamani valkoinen maksimekko on aivan suosikki mekko. Viimeksi äitienpäivänä tämä oli käytössä. Kerrankin tarpeeksi pitkä maksimekko ja käy tarvittaessa juhlavampaankin tilaisuuteen. Ihanan viileä lämpimämmälläkin säällä ja illan viiletessä voi vetäistä takin päälle. Viidentoista euron aleostokselle on kyllä tullut jo koko rahan edestä käyttöä!


No mitä sieltä vaatekaapista löytyi? Muutama maksimekko (tuo valkoinen ja tämä violetti), Thaimaan tuliaismekko (joka kyllä todella vähällä käytöllä) ja parit shortsit sekä hameet. Shortseja tosin tulee käytettyä vain ulkomailla lomaillessa ja kotona puuhastellessa, joten entiset kelpaa vallan mainiosti. Ja mitä sieltä puuttuu? Muutama lyhyempi joka paikkaan sopiva mekko olisi hakusessa. Sellaisia siistimpiä ja asiallisempiakin.  Espritiltä tulikin sopivasti viestiä ja kävin kurkkaamassa heidän sivuiltaan sopivia mekkoja. 

kuvat: esprit

Mulla on yksi vuosia vanha Odd Mollyn maksimekko ja tykkään siitä edelleen älyttömästi. Kurkkasin ellokselta Odd Mollyn valikoimaa ja oi että miten ihania valkoisia mekkoja sieltä löytyikään. Varsinkin tämä mekko on ihana. Tässähän tulee ihan valinnan vaikeus ;). Sitten muuten joku ihana virkattu (valkoinen) mekko olisi tosi kiva bikinien päälle laitettavaksi. Rannalle mennessä olisi helppo vain vetäistä päälle.

Samalla innostuin siivoamaan kenkäkaapinkin ja otin sandaalit esille, ne kahdet mitkä mulla on. Viime kesänä tilasin ellokselta loppuunkulutettujen sandaalien tilalle parit uudet remmillä laitettavat sandaalit. Mutta sellaiset helposti jalkaan laitettavat sandaalit puuttuu multa kokonaan. Keräsin tähän kollaasiin muutamat kivannäköiset ja nahkaiset varteen otettavat vaihtoehdot:

kuvat: esprit

Ennen shoppailua taidan kuitenkin viedä tavaraa kirpparille myyntiin. Ensiksi tyhjennetään kaapit ylimääräisestä ja tarpeettomasta, niin sitten voi ostaa jotain ihanaa ja tarpeellista tilalle, eikö vain! Ja nyt tietenkin voisi jo ne helteet tulla ;).

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä niin kaunis tyyli, vaatetuksessa sekä sisustuksessa <3

  VastaaPoista
 2. Mie en usko helteisiin, ennen kuin itse näen, hih :D Mutta vaatekaapin päivitys olisi kyllä tarpeellista tehdä. Viime kesänä jäi kesävaatteet lähes pitämättä, sillä kovin oli koleat kelit.

  Kivaa viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, täällähän on jo niin lämpimiä päiviä ollut, et kyllä ne sieltä tulee :). No joo, viime kesänä oli kyllä astetta kylmempää... muutamana päivänä tais olla bikinikelit. Kiitos paljon <3

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.