03 toukokuuta 2016

SUUNNITELMIA


Pihasuunnitelmia ja ideoita terassille. Sormet jo syyhyää, että pääsisi tosi hommiin. Lehtiä lueskeltu, suunnitelmia piirrelty ja ostoslistaa kirjailtu. Eilen jopa kitkin etupihan pensasaidan. Kerrankin ajoissa! Enpä ole varmaan ennen toukokuun alussa näin innoissani pihahommia tehnyt. Niin rentouttavaa ja mukavaa!

Ihanaa tiistaita!

12 kommenttia:

 1. Suunnitteleminen on ihan parasta, etenkin kun levittää kaikki ihanat inspiraatio-lehdet pitkin pöytiä ja lattioita :) Ennen toteusvaihetta tuntuu siltä, että kaikki on mahdollista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja lehtiä on päästävä selamaan.. en jaksa yhtään niin netistä katella.. :). Vielä kun löytäisi kaiken sen mitä suunnittelee :D. Kierrätyskeskukseen seuraavaksi..

   Poista
 2. Ihania inspiskuvia! Ja nyt kun aurinkokin paistaa, ai että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, tykkään enemmän lukea ja selata lehtiä kuin netistä.. inspishetket on niin parasta! Joo ihan mahtava ilma!

   Poista
 3. Ihania inspiskuvia! Täälläkin olisi edessä terassin suunnittelua, minä kun menin ja myin vanhan ruokailuryhmän pois ja terassi ammottaa tyhjyyttään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kohta tyhjä terassi, kun vien ulos tuon todella vanhan pöytäryhmän. En oo vieläkään hankkinut kalusteita tuohon terassille.. hitaasti hyvä tulee :).

   Poista
 4. Ideointi on nin mukavaa, saati se kun pääsee ideansa toteuttamaan.
  Mä sain parvekkeen vasta kevätkuntoon ja nyt jo suunnittelen mitä muutoksia sinne tekisin. Pysyvää on vain muutos... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja nämä aurinkoiset ja lämpimät kelit laittaa vauhtia tekemiseen ;). Haha, just näin! ;)

   Poista
 5. Terassi kaipaisi täällä jotain piristystä ja parannusta, kun vain keksisin mitä ja miten... täytyy selailla vähän enemmän lehtiä ja katsella nettiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain näin yhden kuvan.. ja siitä sain inspiksen terassille, sisustukseen ja värisävyihin. Nyt vain odotan et pääsisi kalustekaupoille ja etsimään vanhaa.. Mekin ollaan jo reilu kolme vuotta asuttu täällä ja ei olla vielä terassille kalusteita ostettu. Vanhat menee nyt pihalle kesäksi..

   Poista
 6. Terassin teko jäi viime kesänä kesken oman sormiäksidentin ja miehen työkiireiden vuoksi. Siitä pitäisi aloittaa. Ja piha...hmmm, jotain hortonomia täytyisi apuna käyttää, jotta kasvit tulisivat kerralla oikeaan paikkaan. Mutta lehtien selailu on kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nyt kun aloittaa niin kesällä pääsee nauttimaan valmiista ;). heh, mie kokeilen, istutan ja siirrän sit seuraavana vuonna :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.