06 lokakuuta 2016

LENKKEILYN RIEMUA


Mietittiin tässä taannoin, että mitenkä meistä tuli tällaisia koiraihmisiä ihan huomaamatta? On niistä vaan paljon iloa, rakkautta ja seuraa. Aamut alkaa reippaalla lenkillä ja kesken työnpäivän on taas ihana katkaista tietokoneella istumista ja lähteä ulkoilemaan. Välillä metsäpolkuja, välillä pitkin ja poikin katuja ja välillä vuorostaan rannalla. Pienempikin juoksee aivan haltioissaan perässä, välillä spurtteja että saa meidät kiinni. Suurin osa matka kumminkin sylissä vielä, ei vielä näitä 45 minuutin lenkkejä. Tosin vanhempi lenkkeilisi varmaan kolmatta tuntia.. Mikäs tässä on lenkkeillä aurinkoisessa ja hieman tuulisessa syyssäässä!

Ja hei blogini on mukana Inspiration Blog Awards -kilpailussa, Lifie-sarjassa. Jos haluat antaa äänesi blogilleni, niin klikkaamalla tuota katso ehdokkaat -palkkia sivulla näkyy kuvake kaikista ehdokasblogeista, ja kuvaani klikkaamalla pääset äänestämään. Ehdokkaat ovat aakkosjärjestyksessä, joten omani löytyy sieltä ihan alhaalta.

Kivaa torstaita! 

10 kommenttia:

  1. Ihania luontokuvia olet taas ottanut! Täälläkin pientä koirakuumetta ilmassa, mutta annan 15-vuotiaalle kissaherralle siitä rauhan. Mutta joskus tulevaisuudessa toivon mukaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi kyllä useammin pitää kameraa matkassa.. monesti tulee hetki jonka haluaisi ikuistaa. Joskus myöhemmin sitten koira! On ne vaan niin <3

      Poista
  2. Ääni annettu, onnea ehdokkuudesta Heini!

    VastaaPoista
  3. Mäkin haluan koiraihmiseks joku päivä :) Ennen olin ja se oli kyllä niin mukavaa. Vielä kun sais tuon toisen vakuuttumaan tästä ideasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, meillä kävi niin että olin ihan vastaan.. mut sit näin söpön chihunpennun ja mieheni vain mainitsi et otetaanko koira niin ei mennyt montaa päivää kun koiranpentu oli varattu :D (vaikka mieheni yritti topuutella ensin).

      Poista
  4. Onpa suloinen pieni pentu! <3 Pentuaika on koirilla niin lyhyt aika, nyt sen vasta itse hoksaa, kun meidän pentu jo niin iso. :D Onnea ehdokkuudesta, kävin äänestämässä blogiasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin <3. Niin on, joten nyt nautin tästä kyllä täysillä. Eikä haittaa vaikka öisin pitää muutaman kerran herätä.. ensimmäisen kanssa meni kyllä 8 kk ennenkuin öiset pihalla käytöt loppui.. tää näyttäs olevan parempi nukkuja :D. Kiitos paljon Jonna <3

      Poista
  5. Ihania kuvia! Mä olen niin huono kantamaan kameraa koiralenkeillä mukana, usein ihan harmittaa, kun olisi kauniita juttuja kuvattavaksi... Mä olen koiraihminen ollut aina ja tulen aina olemaan, koirissa vaan on sitä jotain. Ihanaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sama juttu, nyt otin ihan vartavasten kameran matkaan kun oli aurinkoinen sääkin. Pitäisi useamminkin ottaa matkaan! Niin on, ei näitä ilman enää osaisi olla!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.