30 marraskuuta 2016

AMARYLLIS


Hei ja mukavaa marraskuun viimeistä! Täällä päivä alkoi erittäin reippaasti. Juoskin hieman myöhässä rappuset viidenteen kerrokseen palaveriin. Niinpä tietysti, väärä rappu. Eikun alas vauhdilla ja seuraavasta rapusta sisälle ja taas juoksujalkaa viidenteen kerrokseen. Ylimmällä kerroksella ei taaskaan mitään lappua ovessa enkä tiennyt missä kerroksessa olen. Parit portaat alaspäin ja hei täällähän on hissi. Painoin vitoskerrokseen ja mitä ihmettä, ovi ei aukea. Taas soittoa en löydä vieläkään perille ja jäin hissiin jumiin. Onneksi joku oli alimmaisen kerroksen oven takana ja aukaisi oven. (niin oveahan voisi työntää...). Ja vielä kerran juoksujalkaa viidenteen kerrokseen. Naama punaisena puuskuttaen parikymmentä minuuttia myöhässä palaveriin. Eipähän ollut liian virallista touhua tämän jälkeen! Miehillekin jotain poikkeavaa normityöpäivään.

Nyt vihdoin kotona. Kynttilät palamaan ja joululaulut soimaan. Jokapöydällä joulukukkia. Amaryllis on nyt kauniiti kukassaan ja hyasintit tuoksuvat. Nautin!

4 kommenttia:

 1. Ihanan harmonista <3 Oletko itse tehnyt nuo upeat julisteet? Ovat aivan piste iin päälle sisustuksessa ihan kuin tuo kukkakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Joo olen maalannut ne, toisen vasta tein nyt valmiiksi niin se on vielä keskeneräisesti teipillä kiinni ja ilman kehyksiä. Pitäisi pingottaa kehyksiin ja siirtää paikoilleen.. meinasin sohvan päälle! Maalaaminen on niin kivaa.. pitäisi useammin kaivaa pensselit esille!

   Poista
 2. No jopas oli vauhdikas päivän aloitus, päivän treenit tuli hoidettua samalla! ;)
  Mulla ois kovasti tehny mieli ostaa jo ensimmäinen amaryllis viime viikolla, mutta ajattelin säästää sen lähemmäs joulua. Nyt nautin hyasinteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :D. haha, mun pitäisi ehkä mennä suunnistuskurssille, nimittäin edellisyenä iltana törötin väärällä koululla sählyyn mennessä. Jep perusmeininki mulla!

   Tuohon on nyt tulossa uusi kukkavarsi, jee. Meillä on nyt kyllä joka sorttia näitä kukkia.. hyasinteista jouluruusuun..

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.