15 maaliskuuta 2017

SISUSTUSHAAVEITA OLOHUONEESEEN

  
Olohuoneeseen haluaisin "modernin kattokruunun". Värit jotka pysyvät, trendeistä viis, aina mukanani on vihreä ja pinkki. Nämä käy hyvin toisiinsa ja olen jo varmaan 15 vuotta pukeutunut ja käyttänyt sisustuksessa näitä välillä enemmän ja välillä vähemmän. Niinpä valaisimen värinä olisi vihreä. Tummaa kontrastia muuten vaaleaan huonetilan yläosaan. Niin ja se valaisin on Pholcin tage.

Matot... Maton mentävä aukko löytyy aina! Ja useampikin! Haaveilen tuosta Linumin Citizen matosta. Oispa sähäkkä. (Alin kuva).

Ja samettinen napillinen rahi olisi niin unelma. Harmi vain kun näitä en ole mistään löytänyt? Jostakin nettikaupasta löysin sopivan pellavaisena, ehkäpä tilaan sen. Syksyllä toin punotun rahin terassilta olohuoneeseen ja kuinka ollakkaan koirat luuli sen olevan suurempi purulelu. Materiaali siinä olikin paremmin terassille sopiva.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä sohvapöytä haave. Täydellinen sohvapöytä  olisi Ox:n  O pöytä valkomarmori pöytälevyllä ja messinkisellä rungolla.

8 kommenttia:

 1. Ihania haaveita! Meillä ei oo ollut kolmeen vuoteen olohuoneessa kattovalaisinta, kun ei vaan oo löytynyt mieluista ja budjettiin sopivaa... Pitäisiköhän tässä asiassa aktivoitua? :D Tosin kesähän se on tulossa eikä silloin valoja juuri tarvitse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään ole ollut kuin hetken olohuoneessa valaisin katossa koko sinä aikana kun ollaan tässä kodissa asuttu! Nyt olisi jo aika hankkia katseenvangitsija kattoon. Ehkäpä se on seuraava sisutushankinta.. ;)

   Poista
 2. Kauniita sävyjä! Voisin hyvin kuvitella kaikki mainitsemasi teille. Ihan sun tyyliä! Matto olisi kyllä kunnon katseenvangitsija.

  VastaaPoista
 3. Ihania haaveita! Toivottavasti ainakin osa joskus toteutuukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä.. välillä kun listailee haaveita niin siitä sit ne joskus ehkä toteutuukin.. vähän jo tuo valaisin kutkuttaa mielessä ja ostoskorissa ;)

   Poista
 4. Ihania haaveita! Tuntuu, että tuota tuon maton kanssa samassa olevaa valaisinta näkee nyt joka paikassa (unohdin sen nimen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, haaveilu on kyllä mukavaa :). Niin näkee! Tulee vastaan kyllä joka paikassa, Mobil nimeltään muuten.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.