14 huhtikuuta 2017

PÄÄSIÄISKUKAT


Menin ostamaan pääsiäiseksi keväisiä kukkia ja mukaan tarttui kimppu keltaista? En ole sitten opiskeluvuosiin ollut innostunut keltaisesta sisustuksessa, mutta nyt sitä on taas ripaus kukkien muodossa. Ensimmäisessä opiskelijakämpässä minulla oli keltaiset kankaat verhoina sekä monta keltaista paitaa. Menoa, meininkiä ja räiskyvää keltaista.. Sitten kankaat lähti kirpparille ja vaatteet muuttuneet vähemmän kirjaviksi. 

Nyt keltainen näyttää taas ihanan raikkaalta lumen ja kylmän ilman keskellä. Vähän jo kesäistä tunnelmaa olohuoneeseen. Ja hei, ei se keltainen olisi hassumpi väri kesämekossa..

Rauhallista pääsiäisenaikaa!

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana kimppu, sopii kevääseen oikein mainiosti! <3 Täälläkin on innostuttu keltaisesta uudelleen tänä keväänä, vaikka olin siitä jo luopumassa. :) Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sopii, ja kyllähän tuo keltainen näyttää pirteältä! Käy hyvin vaaleanpunaiseenkin.. Luulen että tämä keltainen väri-iloittelu jää meillä pääsiäiseen ;). Kiitos!

      Poista
  2. Ihanat kimput! Oikein piristysruiske kevääseen :) Ihanaa pääsiäistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ulkona kun pakkasta -8 ja kylmä tuuli, niin silti on sisällä lämmin ja keväinen fiilis! Kiitos ♥

      Poista
  3. No jopas on räiskyvä piristysruiske!! Multa jäi pääsiäiskimppu ostamatta. Tosin vielähän sitä ehtisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :D, ihan yllätyin kun tarttui keltaiset kukat kukkakaupasta mukaan ;). Ruokapöydällä on valkoinen hortensia ja sivupöydällä valkoiset tulppaanit tasoittamassa. Heh. Vielä vielä hyvin ehtii ;).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.