07 kesäkuuta 2017

RUOKAPÖYDÄLLÄ


Hei, ja kivaa keskiviikkoa! Kesän tultua on tullut suunnattua töitten jälkeen ja joskus jo aiemminkin pihamaalle. Eilen kaivoin sankollisen voikukkia ja istutin kasvulaatikoihin monta pussia kesäkukkia ja erilaisia porkkanoita. Suunnittelin pihan nurkassa olevaa suuren suurta kukkapenkkiä. Haaveilin jo mielessäni että nyt sen teen valmiiksi. On jo tarpeeksi monta kesää ollut sellainen turake tontin nurkalla. Biokangas ja multasäkit odottaakin jo autotallissa. 

Ruokapöydällä oleva ruusu työntää uusia nuppuja vauhdilla. Tämän toukokuussa lahjaksi saamani ruusun olen aikeissa istuttaa pieneen ruusutarhaani, tuonne tulevaan suureen kukkapenkkiin. Ruusuja, pioneita ja syreeniä. Mitä muuta vielä laittaisi sekaan? Jotain vihreää vai?

4 kommenttia:

 1. Musta ei ole kyllä kukkapenkkineuvojaksi, meillä on siihen samaan vielä matkaa. Nättiä on ja niin vain tuo &Traditionin valaisin kummittelee minunkin mielessä.. Ihanaa lämpöistä päivää! Taitaa olla viimein kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihatyöt on kyllä niin mukavia.. rentouttavaa ja samalla tulee ulkoiltua! Mitä mallia tuosta valaisimesta oot kattonu :). Tuo on niin kaunis ♥. Niin on! Harmi vain kun on mennyt sisähommissa :D

   Poista
 2. Niin on kaunista teillä <3 Kukkapenkkisuunnitelmat kuulostavat aivan ihanilta. Huomaan tänä keväänä hiukan kadehtivani kaikkia, joilla on nurmikkoa ja kukkapenkkejä. Kuntta on kiva ja mukavan luonnollinen, mutta olisi ihana päästä kuopsuttelemaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Jenni ♥. Vielä kun ois aikaa kuoputtaa pihamaata, ehkä ensi viikolla! Pihahommat on niin siistejä ja rentouttavia! Tuu meille kuopsuttaa ;)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.