05 kesäkuuta 2017

TERASSILLE 2/4 // ROTTINKI JA BAMBU

Kuvittele auringonpaiste ja rantaloma palmujen katveessa. Lämmin tuulen havina puitten oksilla ja meren kohinaa läheiseltä rannalta. Mukaansa tempaava kirja käsissä ja vierellä raikas smoothie. Tänään inspiraatiota terassille rottinki- ja bambukalusteiden ympärille. Näistä tulee niin lomafiilis, joten miksipä ei tätä samaa tunnelmaa kotiterassillekin? Boheemia menoa ja luonnonmateriaalia. Paljon vihreää ja paljon lämpimiä kesäpäiviä. Meillä on ollut jo monta vuotta kesät talvet terassilla tuo ikean juuttimatto. Se tuo kivaa pehmeyttä mustaan terassiin. Tähän tyyliin se passaakin mitä mainiommin.

juuttimatto
kesäkukille valkoisia ruukkuja
aurinkotuoli rentoiluun
tine k homen bambusohva
ja sohvapöydäksi ruokailua varten pyöreä bambupöytä
ikean kahden istuttava sohva
rennompi nojatuoli 

Ja mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja oot poiminut! Ai että mä haaveilen rottinkituolista, tosin sisälle, mutta kuitenkin :) Ja haaveilen myös terassin laajentamisesta, niin saisi jonkun kivan löhöilypaikan, meillä kun ei terdelle mahdu tällä hetkellä kuin grilli ja kuuden hengen ruokaryhmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään suunnittella ja tehdä näitä inspispostauksia, kiva että tykkäsit! Sama juttu, haaveilen terassin tai oikeastaan pation laajentamista... meidän terassin edessä kun ei nurmikko kasva.. aina sama juttu, joka kesänalku.. Talvella siitä otetaan lumet pois niin ei kestä ja on vielä varjoisa.

   Poista
 2. Ihana kooste! Itse juuri lauantaina kaupassa bambutuolia ihailin. Vielä jäi kauppaan, mutta myös mietintään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit. Ne ois kyllä kivat.. tuolla granitissa ois paljon kivoja tuotteita terassille :)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.