05 elokuuta 2017

PIENTÄ PÄIVITYSTÄ TYÖHUONEESEEN


Heippa! Tarttesin tyhjentää työhuonetta yhtä kuvausta varten. Niinpä korkkinen taso siirtyi vierashuoneeseen ja toin ikkunan toiselle reunalle valkoisen pellavaverhon makuuhuoneesta. Flosin Gatto valaisin jäi lattialle ja näytti niin pehmoiselta harmaata seinää ja valkoista verhoa vasten, että en enää tuonutkaan tasoa takaisin huoneeseen. Tämähän on just sitä parasta sisustamista, vanhojen huonekalujen ja piensisustusten siirtämistä tilasta toiseen. Taas näyttää freesiltä ja mukavalta.


Talveksi tuon taas sohvan terassilta työhuoneeseeni talvisäilöön. Sitten on taas aika päivittää työhuoneen sisustusta ja järjestystä. Niin, onhan tuolla uusi valaisin. Pakko oli hommata valaisin, kun illat on jo niin pimeät. Ostin tähänkin huoneeseen samanlaisen höyhenvalaisimen kuin mitä löytyy meidän vierashuoneesta ja makuuhuoneesta. Nyt on joku yhdistävä tekijä näitten huoneitten välillä.

2 kommenttia:

  1. Kaunista ja kutsuvaa, varmasti työtkin maittaa näin kauniissa huoneessa <3 Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ja ihanaa alkanutta viikkoa! Viimeisen vuoden olen kyllä viihtynyt työhuoneessa, enää ei tule tehtyä töitä ruokapöydän ääressä :D.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.