14 elokuuta 2017

TOIMIVAMPI ARKI // HYVÄT SIIVOUSVÄLINEET
Se on taas uusi viikko aluillaan ja maanantainen siivouspäivä. Miten ihana onkaan aloittaa uusi viikko ensiksi jynssäämällä koti puhtaaksi pyykkikoneen huristessa taustalla ja imurin puhaltaessa raikasta tuoksua. Vaihtaa lopuksi vedet leikkokukkiin tai käydä maanantaikimppu kukkakaupasta. Tykkään siivoamisesta ja se onkin mielestäni todella rentouttavaa. Hyvät siivousvälineet onkin kaiken a ja o. Ostin pari vuotta sitten Roboclean imurin johon olen todella tyytyväinen. Joka viikko syväpuhdistan matot, sohvan ja sängyn siivouksen yhteydessä. Eipä muuten oikein voisi koirataloudessa karvoja kerävää villamattoa pitää. 

 
Ensiksi tuolit ylös ja pölyjen pyyhintä. Seuraavaksi imurointi terassia myöten ja lopuksi vielä lattioiden moppaaminen. Kylläpä muuten helpottaa arkea pyykkikori. Hommasin sen vasta muutama viikko sitten Clas Ohlsonista. Siellä oli tyylikkäitä pyykkikoreja harmaana, valkoisena ja vaaleanpunaisena. Enpä voinut vastustaa ja harmaan ostin kotiin. Nyt ei tarvitse enää suoraan koneesta nostaa pyykkejä telineelle ja korilla on kyllä näppärämpi kuljettaa viikatut vaatteet makuuhuoneeseen.

Mukavaa maanantaita!

5 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunista teillä on!
  Mistä tuo eteisen naulakko on hommattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :). Tuo naulakko on ostettu stockalta. Nomess Copenhagen so hooked -naulakko nimeltään.

   Poista
 2. tuo imurihan varmasti olisi ihan täydellinen meillekin, kahden koiran taloudessa, vaan enpä ole ennen kuullutkaan, kerrohan enemmän?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan paras imuri.. saa pestyä matot samalla jne. Löysinkin netistä sivun jote tässä linkki imuriin: http://www.roboclean.fi/

   Poista
 3. Kiitos tästä kirjoituksesta. Siivous on mielestäni myös miellyttävää puuhaa. Kaverini on vielä innokkaampi siivouksen suhteen ja usein keskustellaan kodin siivouksesta ja muusta aiheen ympäriltä. Pölyviuhkan sijaan hän tykkää kuitukangasliinaa käyttää paljon pintojen pyyhkimiseen. Ilmeisen hyvin saa tällä kuitukangasliinalla siivottua pinnat kuivalla tai kostella kuitukangasliinalla. Liinaa voi ilmeisesti käyttää myös auton vahauksessa ja kiillotuksessa joten vaikuttaa varsin monipuoliselta siivousvälineeltä.

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.