08 helmikuuta 2019

SUOSIKKI VÄLIPALA

Villa H, sivupöytä, olohuoneen sisustus, välipala
Villa H, banaaniletut, välipala,
Villa H, banaaniletut, kahvi, välipala
matcha banaaniletut
olohuoneessa, välipala, sivupöytä, Villa H

 
 
Yksi välipala suosikki on banaaniletut. Tällä kertaa laitoin banaanien ja munien sekaan matcha-jauhetta ja nautin letut vaniljakaurajogurtilla, mustikoilla sekä (meidän puutarhasta kerätyillä) karhunvatukoilla. Vaikka tykkäänkin banaaniletuista erityisen paljon, on niiden paistaminen rasittavaa, kun levy ylikuumenee niin herkästi. Tällä kertaa palovaroitin alkoi huutamaan makuuhuoneessa hetki sen jälkeen kun olin saanut loput pannukakut lautaselle ja paistinpannun pannunalusen päälle. Siinä sitten juoksin kiireellä sanomalehteä heiluttelemaan palovaroittimen alle, koirien ollessa sängyn alla piilossa kamalaa meteliä. Rentouttava välipala hetki siis, kuten kuvista huokuu, heh.
 
Ja tuo sivupöytä sohvan vierellä on mitä mainioin. Nyt ei ole enää uhkana kahvikupin kaatuminen sohvalle, koska siellä sitä edelleen aina juon, sillä voin laskea kahvikupin pöydälle liikkumatta sen enempää sohvalta.
 
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia.

  Nam. Banaaniletut on mun suosikkeja myös ja ajatella miten yksinkertaisilla raaka-aineilla saadaan oikeasti terveellinen välipala/aamupala. Viikonvaihdetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meiju. Nuo on niin hyviä ja helppoja tehdä tosiaan :). Ja viikko vierähti niin vauhdilla, joten ihanaa viikonloppua sinne!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.