02 maaliskuuta 2019

TÄLLÄ HETKELLÄ SISUSTUKSESSA...


Villa H, flattered kengät, olohuoneen sisustus, chihuahua, oma tyyli

Tällä hetkellä minua kiehtoo sävyinä pehmeä toffee ja puuteriset beigen sävyt ja vähän harmaaseen taittava vaaleansininen.  Ja valkoinen. Etenkin valkoinen (myös nilkkurit) näyttää nyt niin hyvältä vaaleansinisen ja beigen kanssa. Raikasta ja keväistä. Messingin rinnalla kromi kiehtoo nyt todella paljon. Meille tulikin nyt hieman jotain kromisena ja lasisena. Siitä lisää ensi viikolla!

Villa H, liljat, stingray keinutuoli, banaanipuu, olohuone
 

Tällä hetkellä minua inspiroi muun muassa Petra Tungården, Lifestyle By Jana sekä Lovisa Alcén. Minua inspiroi värien käyttö sisustuksessa (ei valkoiset seinät) ja niiden tuoma pehmeys sekä rento ja eleganssi sisustus.  

Villa H, flos gatto, interior, house doctor sivupöytä
 

Tällä hetkellä haaveilen paksuista samettisista verhoista ja verhokiskosta makuuhuoneen kattoon. Niin että verhot tulevat koko ikkunaseinän matkalle. Verhojen tuomasta pehmeydestä ja kodikkuudesta. Verhoista jotka ovat seinän sävyiset, mutta hieman tummemmat.

 
Villa H, sisustus, koti, olohuoneen sisustus, hattara matto


Tällä hetkellä tykkään:

-harmonia värien käytössä

-pehmeät ja hieman pastelliset sävyt ja kylmät pastelliset sävyt

-tyylikäs kotoisuus

-klassiset keittiöt

- hieman kaarevat ja linjakkaat sohvat

- pyöreät muodot

 
Villa H, interior, sisustus, klassinen koti, oma tyyli, stingray keinutuoli


tällä hetkellä en tykkää:

-Liian täydet ja hieman sotkuiset sisustukset, kuten kynttilät ja kausivalot joka puolella ja ihme paikoissa, tyynyjä pitkin ja poikin lattioita, monta mattoa päällekkäin, seinillä liikaa tavaraa jne. 
- Vastakohtana myös liian minimalismi ei inspiroi myöskään.
 
  Villa H: 

 
 


4 kommenttia:

 1. Olipa inspiroiva postaus ja pisti itsekin miettimään mikä on minulle tällä hetkellä in sisustuksessa.
  Ihanaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Ostin itse just Hemtexistä samettiverhot ja vaikkei ne ehkä ole maailman laadukkainta materiaalia (jotain keinokuitua), niin ainakin kauniin näköistä, ihanan tuntuista ja paketissa syntyneet rypyt sai täysin sileäksi silittämällä ohjeen mukaan nurjalta. Etta semmonen vinkki vaan samettiverhoista haaveileville ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaapa ihanilta verhoilta! Kiitos vinkistä :). Haluaisin ensiksi makuuhuoneeseen verhokiskon kattoon ja sitten koko seinän matkalle verhot.. Pitääpä kurkata minkäsävyisiä verhoja Hemtexillä on.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.