08 maaliskuuta 2019

VIIKON PARHAATViikon paras hiusvinkki on pinnit. Mitä näyttävämpi, sen parempi. Helmipinnit olen ostanut Glitteristä ja LOVE –pinnin Lindexistä. Jospa nyt laittaisin useammin hiuksia muutenkin kuin sotkunutturalle.

 

Viikon paras ruoka on vuohenjuustosalaatti. Miksi teen tätä kumminkin niin harvoin? Pikkuveljeni oli meillä hiihtolomalla pari yötä ja teimme yks päivä vuohenjuustosalaattia ruuaksi. Salaattiin tuli vain neljää ainesta: salaattia, tomaattia, avocadoa ja vuohenjuustoa. Ai että miten herkullista oli!

 

Viikon paras päivä on ollut joka päivä. Tämä on ollut erityisen kiva ja tapahtumarikas viikko. Lenkillä mukavia kohtaamisia ja juttutuokioita. Kolme yövierasta, pieniä täditettäviä ja iso pieni pikkuveli. Pari irtokoiraa lenkkireitillä, joista toinen ”ajettiin” omaan kotiin koirien kanssa. Onneksi molemmat olivat kilttejä koiria. Viikkoon mahtui myös maailman pahin matcha latte arnoldsissa (ei voinut väkisinkään juoda loppuun) ja niin suuret koiran oksennukset eteisen matolla. Niin ja muohailuvahailua.

 

Viikon herätyskello on ollut Luka. Mieheni sanoi eilen illalla että herää aamulla tuntia aiemmin (eli 7 aikoihin). No mun herätyskello on ollut jo joulusta saakka Luka koira. Ja viime viikkoina hän on herättänyt minut noin tuntia ennen kellon soittoa. No miten kävi tänä aamuna? Luka kiehnäsi mun naamalla ja vinkui klo 6.09. Kävin antaa koirille ruuat ja käytin pihalla. Yritin mennä takaisin nukkumaan, mutta Luka tapitti 5 cm päästä suoraan silmiin ja epätoivoisesti vikisi. Joten ei auttanut kun kömpiä ylös sängystä ja sohvalle, jottei mieheni herää. Kun olin hetken sohvalla istunut, Luka juoksi mun paikalle nukkumaan. Joo ei olisi tarvinnut minua herättää tuntia aiemmin :D.


 

Viikon paras kirja on IKIGAI Pitkän ja onnellisen elämän salaisuus japanilaisittain. Olen vasta aloittanut kirjan lukemisen, mutta ai miten lupaavalta vaikuttaa.
 
  Villa H:
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.